Otkup 4 milijarde juana Midea Grupe završio 70% ukupnog iznosa otkupa dosegao 2,95 milijardi juana

- Jan 23, 2019-

U večernjim satima 21. studenog, Little Swan je izdao obavijest u kojoj se navodi da je tvrtka primila pismo od kontrolnog dioničara Midea Group kako bi predložila dividendu. Predlaže se da će Little Swan napraviti novčanu dividendu svaki put nakon što se swap dionica spaja i odobrava od strane Regulatorne komisije za vrijednosne papire Kine. Iznos novčanih dividendi dionica je 4 yuana, a ukupni iznos iznosi oko 2,53 milijarde yuana, što čini oko 85% neraspoređene dobiti Little Swan matične tvrtke na kraju trećeg tromjesečja 2018. godine.

h550w366-5c11f1eab0e40

Usredotočite se na stalan rast glavnih poslovnih rezultata


Usmjerenost Midea Grupe na interese i prinose dioničara ne odražava se samo u otkupu dividende. Od uvrštenja u 2013., uspješnost Midea Grupe zadržala je stalni trend rasta.


Kao vodeća kategorija kućanskih aparata, vodeća svjetska slavina za kućne aparate, Sjedinjene Države su ušle u područje robotike i industrijske automatizacije stjecanjem visoke polazne točke u KUKA-i. Trenutno, Midea ima cjelovitu kategoriju proizvoda, jasnu poslovnu strukturu, duboki globalni industrijski izgled, kompletan industrijski lanac koji podržava i sposobnost za digitalno i učinkovito poslovanje. U smislu poboljšanja proizvoda, prema Kerui Wei'an izvješću, proteklih 5 godina ulaganja Sjedinjenih Američkih Država u istraživanje i razvoj više od 20 milijardi yuana, 20 globalnih R & D institucija, u području kućanskih aparata za tri uzastopna godina izumio prvi svjetski patent.


Prema trećem tromjesečnom izvješću tvrtke, u prva tri tromjesečja 2018. godine, grupa Midea ostvarila je operativni prihod od 205.575 milijardi juana, što je 10,06% više u odnosu na isto razdoblje prošle godine; neto dobit od 17,9 milijardi juana, što je 19,35% više u odnosu na prethodnu godinu; Neto dobit nakon odbitka iznosila je 17,252 milijarde yuana, što je povećanje od 23,49% u odnosu na prethodnu godinu.


Par:Restoran Style Booth Suvremeni Restoran Namještaj Banquet Catering Booth i stol Set Sljedeći:Custom Booths Suvremeni drveni stol postavljen s Diner Booths