Multi-faceted Force, prototip Smart Home je nastao?

- Jan 22, 2019-

Prema podacima tvrtke za istraživanje tržišta ABI Research, očekuje se da će globalno tržište pametnog doma dostići 70 milijardi dolara do 2018. godine, a očekuje se da će ti podaci premašiti 100 milijardi dolara do 2021. godine. "objavljen od strane Forward Industry Research Institute, razmjer kineskih pametnih domova će doseći 180 milijardi juana u 2018., ili oko 26 milijardi američkih dolara.

h550w366-5c2431bf0b4ee

Na potrošačkom tržištu, pametni dom c proizvodi postaju sve više i više, od pametnih zvučnika s cijenom od nekoliko stotina yuana do velikih pametnih kućanskih aparata, a potrošači ih mogu lako kupiti na fizičkom tržištu ili online kanalima.


Uzmite primjerice "Store Faucet" North Fourth Ring Store u nacionalnoj trgovini zemlje. Prije Nacionalnog dana ove godine otkriven je “Električni i pametni dom” koji je stvorio Sjeverni četvrti prsten.


U trgovini, potrošači mogu vidjeti da od tradicionalnih kućanskih aparata marke Midea, Haier, Panasonic, TCL, Hisense, itd., U nastajanju brand Yunmi, linija proizvoda se proteže na cijelu liniju kućanskih aparata, i ulazi u pametne kuće polje povezano s kućnim aparatima. , Pomoću mikroprocesora, senzora, mrežne komunikacije i drugih tehnologija kućanski aparati temelje se na inteligentnim sustavima upravljanja koji se mogu daljinski upravljati na mobilnim telefonima, hladnjaku, televizoru ili upravljačkom terminalu za kućanske aparate. Funkcije kućanskih aparata uvelike su proširene. Na primjer, hladnjak može otvoriti napu i upitati recepte; televizor može naručiti glazbu, inteligentno identificirati sadržaj zaslona, a zatim naručiti hotel za prodaju; ugrađeni zaslon kupaonice "čarobno zrcalo" može odgovoriti na telefon i protresti telefon. Zvuk, testiranje stanja kože ... Pametni kućanski aparati mogu se povezati i s drugim kućnim aparatima i kućama i objektima u kući kako bi se stvorio sustav koji će revolucionirati naš način života.


Neka poduzeća biraju inteligentne terminale za kontrolu opreme kako bi prisilili svoju snagu. Kroz otvorenu platformu terminala svi se uređaji u kući mogu inteligentno kontrolirati. Električne zavjese, sustavi rasvjete, regali za podizanje, sustavi vrata i prozora mogu se kontrolirati pomoću mobilnih telefona i scenarija prilagođene uporabe. , Osoblje HUAWEI HiLink-a predstavilo je da postoji više od 50 osnovnih zadruga pristupnih platformi za poduzeća, koje pokrivaju više od stotinu proizvoda u šest glavnih područja kućne zabave, potrošnje energije, rasvjete, automatizacije, sigurnosti i još mnogo toga. povećati. Trenutno, na takvim tržištima, KOTI, Jingdong Intelligent i druge tvrtke su zauzeli mjesto.


Osim toga, Miji, Fulikai, Honeywell, Goodman i druge marke, uključujući i uređaje za pranje leda, štednjake na poklopcu, grijače vode, pročišćivače zraka, pročišćivače vode i ostale kućanske aparate, ali manje ili više ostvarene kontrole inteligencije, tj. mobilni telefon ili glas, tako da su potrošači osvježeni.


U drugim pod-proizvodnim područjima struktura tržišta je dobila oblik. Na području sigurnosti kuće Tiandi Weiye, Lenovo, Le Orange i ithink su prvi koji će krenuti; rasvjetni sustavi, op, NVC, Panasonic, TCL, Philips, nekoliko divova čvrsto shvaćaju tržište, ne daju protivnicima šansu. Uz znanstvene i tehnološke prednosti, a zatim i kapitalne blagoslove, pametno domaće tržište, ušle su velike tvrtke za proizvodnju kave.


Par:Ukupni rast maloprodaje od 10%, zbog čega se posao s namještajem još uvijek naziva gorkim Sljedeći:Kauč industrijski ugostiteljski stol set s kauč sjedenje