Prijevoz i instalacija novog sofističkog ormara

- Sep 19, 2018-

(1) Kada je kauč na sjedalu kartice učitan, prazan i rukovan, treba ga pažljivo rukovati. Nemojte ga stavljati na mjesto, tako da je lako nositi sjedalo na sjedalu kartice, a lako je popustiti strukturu cijele sofe sjedala.
(2) Nije prikladan za sve pozicije restorana koji se postavljaju na sofu, kao što je mjesto gdje je često izloženo izravnoj sunčevoj svjetlosti i mjesto suviše suhom i vlažnom. Na tim je mjestima lako oštećena kauč na sjedalu, čime se smanjuje vijek trajanja sofe. ,
(3) Prije nego što se kafić ulazi u restoran, treba najprije dovršiti uređenje tla i osigurati ravnost podnice restorana. Nakon postavljanja sofije sjedala kartice, protresite kauč i provjerite je li stabilan, jer kauč nije nestabilan. Ako je potreseno, lako je popustiti unutarnju strukturu sjedala kartice i utjecati na vijek trajanja sjedišta kartičnog sjedala.
(4) Kauč na sjedalu kartona često je posuta s nečim za zaboraviti očistiti, a ako gost ne obazire na sjedenje, to ne samo da utječe na osjećaj sjedenja, ali što je još važnije, lako je nositi kauč , a lako je lomiti unutarnju spužvu za punjenje.

Par:Prodaja Trgovine namještaja porasla je za 4,3% u rujnu Sljedeći:Potrošnje na namještaj i posteljina se 3,3% u 2018