Nova godina home business je još više tužan? Tržište nekretnina donosi dobru toplinu

- Jan 02, 2019-

Za nadolazeće 2019. godine, bilo da je hladnije ili bolnije, ili je oporavak obećavajući, postoje različita mišljenja, ali u cjelini, glas pjevanja i raspoloženje zabrinutosti su još uvijek glavni trend. U tom smislu, možda GF Securities Development Research Centar za prosperitetnu prognozu za upstream tržište nekretnina u 2019 će donijeti malo povjerenja u opremanju kuća poduzeća.

h600w401-5c2b34ffd2008

Koliko je kineska ekonomija komplicirana i koliko je složena kineska nekretnina. Trenutno, procvat nekretnina u kratkom roku opada, ali se očekuje da će se završena površina poboljšati sljedeće godine. Međutim, iako je indeks završetka nekretnina prikladniji za predviđanje prodaje namještaja od prodaje pod pretpostavkom pouzdanih podataka, Centar za istraživanje tržišta vrijednosnih papira GF vjeruje da su trenutni pokazatelji prodaje nekretnina razumniji.

Prvo, prodaja stanova je vrlo deterministička u smislu statističkog kalibra, a područje dovršenja ograničeno je novim odredbama o izgradnji i isporukama u kupoprodajnom ugovoru. Varijable su složenije i teško ih je točno predvidjeti.

Drugo, na dovršeno područje još uvijek utječe bum prodaje nekretnina. Prema grupi nekretnina Centra za razvojna istraživanja GF Securities, jedan od čimbenika koji utječu na područje dovršetka je nedavno pokrenut, uglavnom pod utjecajem područja koje se može pokrenuti (prijenos zemljišta) i spremnosti za početak (prodaja i inventar) razina), tako da je bum prodaje donekle i dalje utjecao na područje dovršenja. U cjelini, prodaja nekretnina i dalje je relativno razumni pokazatelj za promatranje prodaje namještaja.

Očekuje se da će domaća industrija biti pod utjecajem naglog rasta imovine u drugom kvartalu 2019. godine

U kratkoročnom razdoblju (3 mjeseca), mjesečna prodajna površina komercijalnih stanova u zemlji u rujnu 2018. pala je za 3,6% na godišnjoj razini i po prvi put postala negativna. Prema nastavku grupe nekretnina GF Securities Development Research Centra, iz prethodnog ciklusa, prebačen je u. Potrebno je oko 2-3 tromjesečja da bi se došlo do dna, tako da se procvat nekretnina nastavlja opadati u kratkom roku, a industrija namještaja će biti slaba.

Sa stajališta srednjoročnog razdoblja (6 mjeseci), na temelju povijesnog iskustva, očekuje se da će se stopa rasta prodaje nekretnina u drugom tromjesečju 2019. godine očekivati na dnu, a pesimizam u sektoru namještaja očekuje se biti obnovljena.

Što se tiče dugoročnih (više od jedne godine), na dovršenu površinu 2019. godine utječe nova gradnja, ili bolje nego ove godine. Prema dosadašnjem iskustvu, nakon 2008. godine, obujam razvoja razvojnog inženjera postupno se proširio. Zbog zahtjeva za kapitalnim razvojem postoji određeno zaostajanje u dovršavanju novih sindikata. Prvo, sa stajališta visoke stope rasta, visoka stopa rasta stope završetka zaostaje za novom izgradnjom za oko dvije godine i odgovara razdoblju isporuke završetka u kupoprodajnom ugovoru. U određenoj mjeri, to pokazuje da je dovršenje stambenog poduzeća pasivno dovršenje prema ugovornim ograničenjima. , Osim toga, od visoke stope rasta nove gradnje i završetka izgradnje, stopa rasta novih građevina često se nalazi u gornjem dijelu godišnjeg ciklusa, a odgovarajuća visoka stopa završetka izgradnje često se vidi u ciklusu oporavka sljedećeg ciklusa. , srednji lag To je slučajno vrijeme zastoja u malom ciklusu.

Prema toj prognozi, nova visoka stopa rasta tekućeg ciklusa je oko trećeg tromjesečja 2018. godine. Smatramo da je međugodišnja stopa rasta novog građevinskog područja nastavila rasti od druge polovice 2017. godine. , Očekuje se da će područje završetka biti bolje nakon drugog tromjesečja iduće godine, a bum koji se nadovezao na industriju potaknut će investitore da pokrenu tržište. Sigurnost je poboljšana i očekuje se da će pomoći industriji namještaja da se oporavi.


Par:Od količine za pametne promjene, 2019 pametne kuće džungli zakona Sljedeći:Kupnja dječjeg namještaja obratite pozornost na sljedeće 3 točke