Točke obratiti pozornost pri održavanju restoran namještaj

- Sep 19, 2018-

1. kako bi sačuvali izvornu boju namještaja, vosak i liječenje agenta namještaj zaštita proizvoda često su potrebne, i vosak namještaj održavanje često se u drvo namještaja i boja namještaja.
2. postoje dvije različite svježe scentes jasmina i limuna. Preporučuje se da oni biti pogodna za sve vrste namještaja poput drva, stakla, drva ili melamina. To je posebno pogodan za namještaj od mješovitog materijala. Korištenjem održavanje proizvoda koje su čišćenje i održavanje funkcije, možete spremiti mnogo vrijedne trenutke.
3. nakon što ciklus se koristi, ne zaboravite oprati i osušiti. Kada je u pitanju namještaj sa tkanine, poput tkanina kauč i za jastuk, možete koristiti za čišćenje i kontakt za čišćenje tepiha. Kada koristite, usisavati prašinu prvo. Onda sprej malu količinu tepih sredstvo za čišćenje na vlažnu krpu i piling.
4. potreba za izbjegavanjem prašine: kontrastne kvalitetan zapisnik namještaj od mahagonija, tikovine, hrasta, oraha, itd sve su izuzetna rezbareni ukras. Ako ga ne treba redovito čistiti, jednostavan prašine u mali razmak će utjecati na lijepe i prašina će biti više je ubojica to čini drveni namještaj agilan "starenja". U normalna vremena, možete koristiti četkom ili usisavačem organizirati namještaj i očistiti namještaj sa vlažnom krpom i blagim deterdžentom.
5. trebate izbjegavati izloženost suncu: ako delikatna drveni namještaj uvijek bila izložena suncu, jednostavni djelomični blijedi, drvo je previše dosadno, jednostavno pukotine, vina blijede, suhe.

Par:Klasifikacija blagovaona stolovi i stolice Sljedeći:Ugostiteljski namještaj bi također trebali biti manje zagađeni da budu zdraviji