Mjere predostrožnosti za kupnju tablice Hot Pot

- Sep 19, 2018-

(1) Prije kupnje vrućeg posuda trebali bismo utvrditi jesu li proizvođači hladnjaka redoviti proizvođači. Moramo pažljivo provjeriti jesu li podzemne nelicencirane radionice, kao što su nelicencirane male radionice, lako istražiti i zatvoriti, što je rezultiralo kašnjenjem u razdoblju otvaranja.
(2) Potrebno je provjeriti je li namještaj dovoljno kvalificiran, kvaliteta i sigurnost prihvatljivi.
(3) Kada dovršimo narudžbu u tvornici, moramo provesti razdoblje dogovora o proizvodnji jer su mnogi proizvođači produžili rok isporuke iz raznih razloga.
(4) Nakon pošiljke treba provjeriti kvalitetu robe, a materijale treba pregledati u skladu s pravilima ugovora. Provjerite koriste li se inferiorni materijali. Na primjer, kruti drveni stol s vrućim posudama je inferiorni i lijepljen je ili zalijepljen do gotovog proizvoda.
(5) Treba izbjegavati da se izbjegne nerazumijevanje. Potrebno je pregovarati o troškovima tereta logistike prije naručivanja, pitati je li teret ili instalacija uključena i pitati hoće li logistika prijeći na najbližu lokaciju ili najbližu logističku točku. Najbliža logistička točka zahtijeva kupce. Pokupiti.

Par:Ugostiteljski namještaj bi također trebali biti manje zagađeni da budu zdraviji Sljedeći:Countertops granit su debeli