Restoran Banquette Kratki blagovaonica stol i kožni divani

- Mar 20, 2019-

Osnovana 2009. godine, etablirala se kao kvalitetan dobavljač u industriji kavana i proizvođača namještaja za restorane. Mi smo u trgovini već više od 10 godina i dobro smo uspostavljeni s bogatim iskustvom i stručnosti. Naši poslovni partneri su po cijelom world.Our proizvodne linije uključuju: stol i kauč grupe,,, itd .. Opremljen s najnovijom tehnologijom, pružamo vrhunsku koncizan blagovaonica stol i kožne divane za naše prestižne kupaca.


Sažet blagovaonica stol i kožni divani je izrađena od kvalificiranih drva, imitacija leather.It je obično applicated na kafić i restoran namještaja i. To je dizajniran za snabdjevanje hranom za promjenjive zahtjeve i rekvizite kupaca. klijenta specifične requirements.It uključuje značajku visoke gustoće pjene tapecirane u kožu ili fabric.Owing na OEM / ODM može biti prihvaćen, možemo jamčiti kvalitetu i vrijeme isporuke uz potporu izvrsne učinkovitosti proizvodnje. Više od desetljeća iskustva jamči kvalitetu i profesionalnu uslugu kupcima. Naš profesionalni dizajnerski tim može učiniti vaš ukras atraktivnijim. Ponuđeni koncizan blagovaonica stol i kožni divani je proizveden od strane iskusnih stručnjaka u našim dobavljačima "s prostorijama. Čast nam je spomenuti da je osvojila, i od naših potpuno opremljenih strojeva možemo proizvesti koncizan blagovaonica stol i koža Divani SJ002-8 prema Vašim specifikacijama. Proizvod je pokriven jamstvom.Kao za upute za povratak, možete kontaktirati naš tim za postprodaju. Dostupan je na https://www.toprestaurantfurniture.com/contact-us.


nudi visok standard usluga zajedno s time da se po konkurentnim cijenama. Naše obećanje je da Vaš proizvod dobijete na vrijeme i uz najbolju moguću uslugu. Naši klijenti visoko govore o našim proizvodima i uslugama. proizvodi dostupni kako bi vaše poslovanje postalo USPJEH!


15230706636020

Par:Tapacirane kabine Klasični izdržljivi namještaj za blagovaonice Leisure Booths Sofa Sljedeći:Restoran Banquette Loft Stil Glačalo stol i Dvosjed sjedište