Mali kućanski aparati Stopa neuspjeha uzorkovanja robe od 21,67%

- Jan 22, 2019-

Nedavno je provincijska uprava Guangdong provjeravala rezultate inspekcije malih kućanskih električnih aparata u području općine Guangdong u 2018. Izvještava se da je ukupno 300 uzoraka malih kućanskih aparata uzorkovano u ovom nasumičnom pregledu. Među njima je stopa otkrivanja nekvalificiranih proizvoda bila 21,67%.

h550w366-5c452e40f3660

Novinar je saznao da su glavni problemi u ovom uzorkovanju nekvalificiranih proizvoda znakovi i upute, zaštita od dodirnih dijelova, struja curenja i električna snaga pri radnoj temperaturi, otpornost na vlagu, stabilnost i mehaničke opasnosti, struktura, priključak za napajanje i predmeti kao što su vanjski kablovi, mjere uzemljenja, razmaci, puzne staze, čvrsta izolacija i stupnjevi energetske učinkovitosti nisu prihvatljivi.


Ovaj test uzorkovanja utvrđuje da postoji 7 malih kućanskih aparata koji nisu kvalificirani za zaštitu od dijelova pod naponom, uključujući podne ventilatore, štednjake riže, indukcijske štednjake itd. Zaštitni znakovi koje proizvodi Zhongshan Guoling Hardware & Electrical Manufacturing Co., Ltd. Thomson, specifikacije i modeli. To je podni ventilator FS4001; brand name Jiuyang Century Technology Co, Ltd je Jiu Yong, a model je KY-168 inteligentni kvadrat riža štednjak; zaštitni znak tvrtke Zhongshan Dongfeng Town Jufu električni aparat Tvornica je Erfukang, specifikacija model je indukcijski štednjak za JF-20A1, itd.


Neprihvatljiva struja curenja i električna snaga na radnoj temperaturi mogu uzrokovati opasnost od strujnog udara za korisnika tijekom normalne uporabe proizvoda. U ovoj provjeri na licu mjesta, projekt je pronašao tri nekvalificirane male kućanske aparate. Naime, to je proizvela Zhongshan Xiaolan Grad Wei Electric Appliance Co, Ltd, zaštitni znak je Vitaland / Wei električni aparat, specifikacija model VL-803 soja mlijeko stroj; Shenzhen Aoding Kang Technology Co, Ltd proizvodi zaštitni znak ODINK Odingkang, model je-K3028 je noga Massager (nova generacija Meizubao); zaštitni znak tvrtke Zhongshan Nantou Grad Jingyao Hardware & Electric Appliance Tvornica je Jingyao, tip modela je JY-BMB017, crpni tip električni čajnik i dezinfekcija pot kombinacije tipa. aparat.


Ova inspekcija uzorkovanja utvrđuje da postoji 10 malih kućanskih aparata koji su otporni na vlagu i nisu uključeni u tekuće grijače, strojeve za sojino mlijeko, višenamjenske strojeve za zdravu prehranu i sl .; naime, proizvodi koje proizvodi Guangdong Skyline Electric Co., Ltd. su zaštitni znakovi Skyline TONZE, specifikacije. Model BJH-180J tekući ovlaživač (lonac za zdravlje), jedinica za proizvodnju robe je ispravila i promijenila izgled novo nabrojane robe; Foshan Shunde Mingwei Appliance Industry Co, Ltd proizvodi zaštitni znak Taotao Taotao medvjed Električni čajnik (zdravlje lonac) s specifikacijom broj modela je TW-804; zaštitni znak proizveden od strane Guangdong Sky Electric Co., Ltd. je SKYZE, tekući grijač (višenamjenski kuhalo za vodu) sa specifikacijom BJH-150F.


Par:Custom Booths Suvremeni drveni stol postavljen s Diner Booths Sljedeći:Inteligentna transformacija nije zadovoljstvo, ali kućanstva Tvrtke zagrljaju IOT nije način da se krene