Pametan dom Ulazni spor ili usporavanje, inteligencija ekološke i cijele kuće bit će ključne riječi

- Jan 09, 2019-

Gledajući unatrag na pametne kuće na tržištu u 2018, pametni zvučnici su još uvijek vruće, i više novih proizvoda su dodani, kao što su Huawei AI pametni zvučnik xiaoyi, slava YOYO pametni zvučnik, Tencent jingle pametni zaslon zvučnika, itd. U očima divova, "entry-level" proizvodi pametne kućne industrije, pametni zvučnici i dalje su popularni, a "spor oko ulaska" još je uvijek jedna od vrućih riječi tržišta pametnog doma u 2018. godini.

Je li pouzdano koristiti zvučnik kao „ulaz“ pametne kuće?

h550w321-5c3446c2336d6

U cijeloj kući pametna kuća igra ulogu asistenta života umjetne inteligencije i centra za kontrolu inteligentne opreme. Inteligentni zvučnik s "ulaznom razinom" u industriji je uvelike optimističan. U području pametnog doma, kruži podatak da je „uvoznik bio izreka svijeta, ali kako razvoj pametnih domova i dalje sazrijeva, taj se argument polako počeo dovoditi u pitanje.

U stvari, osim pametnih zvučnika, i drugi inteligentni hardverski proizvodi mogu postati nositelji glasovnih asistenata, kao što su pametni satovi, pametne kutije, pametni televizori, itd. ... Ako je svaki pametni uređaj opremljen pametnim glasovnim pomoćnikom, Pametan zvučnik Postojanje igre će u potpunosti izgubiti svoje značenje, tako da pametni zvučnik kao ulaz u pametni dom za ugrabiti, nije potpuno pouzdan, ili je "teorija ulaza" pseudo-prijedlog, osim toga, iz specifičnog situacija na tržištu pametnih zvučnika posljednjih godina U ovom trenutku, giganti koji rade pametne zvučnike u osnovi gube novac, a nisu postigli očekivani učinak "pobjednika ima svijet". Iako još uvijek divovi ulaze na tržište pametnih zvučnika, čini se da su pametni zvučnici doista bili teško postojati kao rasprsna točka.

"Ekologija", "Puna obavještajna služba" postat će ključna riječ za 2019. godinu

Iz dinamike industrije pametne kuće 2018. godine, Zhijia.com vjeruje da će izgradnja pametnog kućnog ekosustava i izgradnja pametne kuće za cijelu kuću postati ključna riječ industrije pametnog doma 2019. godine, a bitka pametnog doma „ulazi“ može uspori. To znači da sljedeći pametni igrači više neće biti zadovoljni lansiranjem pametnih kućnih eksplozija, već da će pametne životne scene u kući biti široko rasprostranjene i istinski krenuti u smjeru međusobnog povezivanja i međusobnog povezivanja.

Trenutno, proizvođači pametnih kuća koji su već ušli na tržište već su utvrdili svoje vlastito pozicioniranje. Postoje poduzeća koja se fokusiraju na istraživanje i razvoj i proizvodnju, tvrtke koje se bave rješenjima za pametne kuće u cijeloj kući, tvrtke koje rade pametne kuće otvorene platforme, a fokusiraju se samo na tvrtku koja se bavi internet kućanskim aparatima ... Očito nije dobar izbor za podjelu do velike kolače pametne kuće. Bolje je potražiti partnere koji se mogu natjecati sa sobom i integrirati ih kao Xiaomi i Huawei. Proizvodi i industrija resursa, zajednički izgraditi robustan pametni dom ekosustava, kao što su Huawei i Jingdong da se pridruže, kako bi se postigla međusobna povezanost inteligentnog hardvera, Xiaomi i IKEA udružio se za povezivanje IKEA pametne rasvjetne proizvode na Xiaomi pametan dom sustav.

Razbijanje informacijskih otoka i prepreka za međusobno povezivanje, integriranje resursa industrijskog lanca pametnog doma, ostvarivanje međusobnog povezivanja više uređaja i poboljšanje korisničkog iskustva, od velikog je značaja za napredni razvoj industrije pametnih domova, koja će zasigurno postati pametna kućna industrija u 2019. Smjer koji treba naporno raditi.


Par:Vodič za rustikalni bar i kafić drvena barska stolica i stol Sljedeći:IKEA-ini rast prodaje u Kini je ometen, a nordijsko tržište namještaja uskoro se miješa