Najveća komercijalna eksplozija u industriji kućanskih aparata je industrijska transformacija i modernizacija potrošnje.

- Jan 17, 2019-

Na tržištu 2019. godine, nove eksplozije i nove poslovne prilike kineske industrije kućanskih aparata nisu trenutne povoljne politike za promicanje potrošnje u zemlji, nego i fiskalne poticaje i subvencije, ali iz dvije glavne industrije industrijske transformacije i modernizacije potrošnje , Nove eksplozije, novi lovci.

h550w367-5bf4b898f0ef8

Prvo, uz inteligentnu nadogradnju kućanskih aparata kao proboj, promoviraju međusobno povezivanje tradicionalnih velikih i malih kućanskih aparata, kuhinjskih aparata, malih aparata, i tako pružaju pametno životno rješenje za svakoga u obitelji, vrhunski hardver kućanskih aparata. Postanite modul, komponenta koja donosi pametnije i prikladnije životno iskustvo. Na kraju, veliki broj proizvođača kućanskih aparata se temeljito promiče, od tradicionalnih identiteta kao što su proizvođači i trgovci na malo do pametnih pružatelja usluga i operatera.


Drugi je da se personalizirana prilagodba potrošnje nadogradi kao proboj točka, ubrzati promociju kompletnog seta, ugrađene i integrirane preobrazbe jednog hardvera kućanskih aparata, od prodaje jednog proizvoda kućanskih aparata u prošlosti do kompletnog seta, scene i modularni kućanski aparati. Oprema se mijenja. Stoga je moguće promicati sveobuhvatan i multi-servisni sustav poduzeća kućanskih aparata, u potpunosti provodeći promjenu iz ljestvice na dobit od operativne dobiti i istinski pretvarajući količinu u kvalitetu.


Stojeći na novoj početnoj točki konkurencije na tržištu kućanskih aparata 2019. godine, smjer tih dviju cesta vrlo je jasan za sve proizvođače kućanskih aparata, a nema potrebe za velikim prekograničnim inovacijama i ulaganjima. Prvi se bavi poslovnim mogućnostima od kućanskih aparata do pan-home industrije. Potrebno je iskočiti iz kućanskih aparata i izgraditi kućanske aparate, a zatim definirati i prodati modele kućanskih aparata, što će donijeti nove poslovne mogućnosti za sinergiju proizvoda i međusobno povezivanje različitih brandova kućanskih aparata;


Potonji se bavi promjenama u potražnji na tržištu od jednog kućnog aparata do kompletnog kućanskog aparata, posebno za različite scenarije kao što su kuhinja, dnevni boravak, spavaća soba i kupaonica, pružajući kompletan set prilagodljivih i dizajniranih kućanskih aparata, postupno formiranje integriranog dizajna i usluga integriranog instaliranja ostvaruje širenje višekategorske materijalizacije jedne marke.


Ove dvije promjene nisu nepoznate mnogim proizvođačima kućanskih aparata. Iza njega je revolucija samo-inovacija i iterativna podrška moći tradicionalnih poduzeća kućanskih aparata. U procesu tranzicije od kućanskih aparata do pametnih kućanskih aparata i pametnih domova, Haier, Changhong i Midea, Hisense, pa čak i Galanz i Gree već su detonirali od tehnoloških inovacija i industrijalizacije do komercijalizacije. Istraživanje i akumulacija godine ili tako, a većina tvrtki je više od 8 godina, istražuje izgled i istraživanje od kućanskih aparata, pametnih terminala do kuće, pametnog života.


Na isti način, dvostruke promjene u ovoj industriji i potrošnji ne samo da privlače sudjelovanje mnogih tradicionalnih divova kućanskih aparata, nego također privlače prekogranično žurbu i raspored poduzeća iz različitih industrija i područja. Među njima, hardverski start-upovi koje predstavlja Xiaomi čini se neizbježnima. Od početka su postavili krajnju potražnju korisnika iz cijele scene i višedimenzionalnog rasporeda obitelji. U isto vrijeme, Huawei, Ali, Jingdong, Suning i druge tehnološke tvrtke, maloprodajne tvrtke, platforme za e-trgovinu, pa čak i veliki broj tvrtki za mobilni telefon kao što su Yijia, OPPO i novoosnovane pametne hardverske tvrtke koje imaju samo osnovana u posljednje 2 ili 3 godine pokreću razne pametne terminale za kućne scenarije, uključujući, ali ne ograničavajući se na kategoriju kućanskih aparata, nadam se da ću dijeliti kolač od njega.


Iz perspektive marketinga i komercijalizacije, nije iznenađujuće i neočekivano da su kućanski aparati najvažniji ulazak i protagonist svih kućanstava u inteligentnoj eri i IOT eri, te su optimistični u pogledu inovativnih tvrtki i tržišta kapitala sa svih strana. U isto vrijeme kada mnoga poduzeća prelaze granicu u industriji kućanskih aparata, tvrtke kućanskih aparata više ne mogu "povlačiti se i povlačiti", pa čak i odabrati "pobjeći od njega". Umjesto toga, trebali bi poduzeti novi korak u ekološkom širenju IoT-a od kućanskih aparata do raznih pametnih terminala obitelji. ,


Međutim, u nešto više od godinu dana, od Xiaomi do Huawei, od Alija do Suninga, sve više tvrtki počelo je graditi kućanske aparate i natjecati se na domaćem tržištu, promičući sve od kućanskih aparata do pametnih brava za vrata i pametnih sušilica. Inteligentna zrcala, itd., Da pokriju pokrivenost pametnih terminalnih proizvoda i potrebe različitih životnih scena jedan po jedan, vjerujem da je ovo samo nova polazna točka. Više je mogućnosti, koje mogu osvojiti povjerenje korisnika s više proizvoda, boljim iskustvom i boljom uslugom.


Naravno, za mnoge tvrtke kućanskih aparata, detonacija interneta stvari od kućanskih aparata, pametnih kućanskih aparata i pametnih domova nije vrlo važna za komercijalni razvoj i potrošačko tržište u kratkom roku. Lako je mnogim proizvođačima kućanskih aparata ponovno doći na tržište. Špekulacije o vreloj vodi, a zatim knedlama. Ovdje, svi proizvođači su podsjetili da ne čekati, ne čekati i vidjeti, ali za početak s malim životnim scenama, kao što su kuhinja, kupaonica, dnevni boravak, spavaća soba, za promicanje kompletan skup veza između različitih kućanskih aparata, čekati za iskustvo i razina Nakon zrelosti razmislite o sveobuhvatnoj detonaciji sustava pametnog doma.


Jednostavno rečeno, kratkoročno, tvrtke za kućanske aparate oslanjaju se na uzgoj potrošačke potražnje za kompletnim setovima kućanskih aparata i detonacijom tržišta; međutim, dugoročno gledano, cijela industrija kućanskih aparata mora se oslanjati na uzgoj i detonaciju tržišta pametne kuće.


Par:Namještaj Retro Pub Drveni blagovaonički stol Raspored Opremanje Sljedeći:Komercijalni dizajn Catering Namještaj Drveni stol i kabina