Posao ugostiteljstva

- Aug 23, 2019-

Bavimo se ugostiteljstvom, ali što to znači? Gostoljubivost se definira kao ljubazan i velikodušan doček i zabava gostiju, posjetitelja ili stranaca, pa kao dobavljači ugostiteljskih interijera naš je posao olakšati dizajnerima stvaranje prostora koji to i čine. Moramo se izazvati da kroz angažman ostavimo one koji bolje komuniciramo.

U Harrowsu smo više od namještaja. Vjerujemo da se gostoprimstvo manje odnosi na restorane i hranu, a više na to kako se ophodite s ljudima i kako možete osjećati ljude. Bilo da se radi o kafiću, restoranu, javnom prostoru ili radnom okruženju, izbor rasporeda, boja, rasvjete i namještaja može utjecati na to kako se gosti osjećaju, gledaju i komuniciraju s okolinom.

Zato dizajneri interijera i arhitekti igraju tako kritičnu ulogu u stvaranju ovih prostora. Gostoljubivost kao industrija je uzbudljiva! A kao koncept obogaćuje. To je definirano kao prilika da dočekate, družite se i zabavljate goste i strance i da bolje ostavite ljude jer su iskusili vaše gostoprimstvo.


I tako imamo ideju da se svi bavimo ugostiteljstvom. Moramo se izazvati da kroz angažman ostavimo one koji bolje komuniciramo.


Za Harrowse ste se bavili gostoprimstvom i vi ste naš gost - nudeći uslugu, suradnju, savjete, osmijeh, ljubazan i gostoljubiv - želimo da se osjećate zabavno. Na širem nivou, dio smo velikog zupčanika u društvu za koji dizajneri snose veliku odgovornost, stvarajući prostore za gostoprimstvo, prostore koji ostavljaju ljude da se osjećaju ili su bolji za njihovo iskustvo.

未标题-1

Par:Zapanjujući krovni bar koji je noćni život Aucklanda doveo do nove visine Sljedeći:Restoran Banqueta moderni restoranski stol i tkanina od fotelje