Vožnje faktori za razvoj kineskog drveta namještaj industrije

- Dec 18, 2018-

Kao prerađivačke industrije s teškim usluga i iskustva, Naslovna opremanje industrije je uvijek označene s tradicijom, sporost i neučinkovitost. Čak i danas, s brzom razvoju informacijske tehnologije, stupnjem transformacije Internet je još uvijek nije visoka. U konceptu većinu dekoracija i kućanstvu potrošnja su rijetki iskustva u životu; u očima medicine, dugo industrijskog lanca, frekvencije niske potrošnje i visoke jedinične cijene su još tri planine koje su opterećeni i nepremostive.

Međutim, u posljednje dvije godine, val "brzo mode" je postavljen u ovoj industriji, koja čini se razbiti stereotip stereotipno i natrag kući industrije.

Što je "kod kuće brzo mode"

1747135790272

Svatko ima drugačiji razumijevanja za "dom brz način", ali sveukupna situacija je slična. Brz način izvorno dizajnera brzi odgovor i imitacija modni show dizajna, kasnije prerasla u modne tvrtke brzi odgovor na modni dizajn show i dizajniran odjevnih proizvoda koje prati trend, i onda teče u dućan po niskoj cijeni. Poslovni model koji omogućava potrošačima da kupuju modi na nisku cijenu u kratkom vremenu, zastupa brandove kao što su H i M, Zara, Topshop i UNIQLO.


Ovi brandovi imaju svoje karakteristike, iako poslovni proces je vrlo sličan. Brzo modni koncept štedi puno vremena, a vrijeme je učinkovitost i novac.


Kao što ime sugerira, kući brz način znači korištenje i uspon brzo manekenka u industriji kući. Prema relevantnim izraza industrije medija i osobno iskustvo autora, trenutni brzi modni fenomen u industriji kući mogu se sažeti u dvije glavne karakteristike:


Prvo, kategorije proizvoda su postepeno obogatili i mekan-upakiran male predmete kao što su jastuci, sjedala, posteljinu, posuđe i osobnu njegu proizvodima uglavnom obnovljeno. Proizvodi su visoke potrošnje frekvencija, snažan dizajn i visoke cijene izvedbe. Karakteristike "brze potrošačke robe" ciljaju na mainstream urbanim potrošačima koji se fokusirati na kvalitetu proizvoda i vrijednosti, su osjetljivi na cijene, imaju određene gospodarske standarde i estetske razine;


Drugo, trgovina dizajn se razlikuje od opće dom trgovina. Ima karakteristike prekrasan ukras, moderan stil i svijetle boje. Obraća pažnju na prostor dizajn i scena odgovara i stope iskorištenja prostora je visoka dok pazeći da potrošač shopping iskustvo. Mjesto spremišta je uglavnom u robnu visoke prometne tokove. Trend osobnost dizajna, toplu atmosferu i profinjenog kvalitete redefinirati potrošača stav prema životu. Osim toga, neki spremanje obrazaca kao što su "bljesak trgovina" također smatraju utjelovljenjem kući brz način.


Par:Osamnaest ključnih riječi na domaćem tržištu 2018 Sljedeći:Prilagođene poslovanje usporava rast prihoda u trećem kvartalu, porast će koncentracija industrije