Prva kineska međunarodna uvozna izložba

- Nov 05, 2018-

Ujutro, 5. studenog, na Nacionalnom kongresnom i izložbenom centru u Šangaju bit će predstavljeni prekrasni vrhunci svjetske trgovinske zajednice. Prva China International Import Expo održat će se prema planu. Ovo je prva kineska nacionalna tema vezana uz uvoz. The Expo, skup tisuća poslovnih ljudi, izložba poslovnih proizvoda, nacionalna izložba o trgovini i ulaganjima te paralelni forum na visokoj razini.

“Nacionalna sveobuhvatna izložba trgovine i ulaganja” izvorna je inicijativa Import Expo. Na nacionalnoj izložbi od 30.000 četvornih metara ukupno je postavljeno 81 štand u 82 zemlje i 3 međunarodne organizacije kako bi se strankama pružile prilike da pokažu svoje mogućnosti.

Zemlje sudionice su proširene na pet kontinenata, kako razvijenih tako i zemalja u razvoju i najmanje razvijenih zemalja. Dvanaest zemalja domaćina, uključujući Indoneziju, Vijetnam, Pakistan, Južnu Afriku, Egipat, Rusiju, Veliku Britaniju, Mađarsku, Njemačku, Kanadu, Brazil i Meksiko, uspostavile su jedinstvene izložbene dvorane i poslale visoke vladine delegacije.

Značajke nacionalnih izložbi su prepoznatljive. Paviljoni raznih zemalja u potpunosti koriste visokotehnološka sredstva i raznolike oblike prikaza kako bi istaknuli jedinstvenu regionalnu kulturu i karakteristične industrijske prednosti zemlje, pokrivajući trgovinu robom, uslužnu trgovinu, industrijski status, investicijski turizam i reprezentativne proizvode. S novim razvojnim konceptom „Inovacija, koordinacija, zelena, otvorenost i dijeljenje“, Kineski paviljon predstavit će velika postignuća Kine u reformama i otvaranju, kao i nove mogućnosti za razvoj Kine i zajedničku izgradnju „Pojasa i cesta“. " svijetu.

Istodobno održavanje Gospodarsko-trgovinskog foruma na Import Expo-u također je prvo u Kini.

Tema Hongqiao međunarodnog ekonomskog i trgovinskog foruma je duboka: "potaknuti novu vitalnost u globalnoj trgovini i stvoriti novi obrazac otvorenosti i win-win." Na spoju unilateralizma i protekcionizma, međunarodni politički i poslovni krugovi okupili su se kako bi razgovarali o glavnim graničnim pitanjima globalnog gospodarstva i trgovine. Ovo je veliki doprinos Expo svijetu.

Wang Haifeng, ravnatelj Ureda za međunarodno pravo Instituta za pravo Šangajske akademije društvenih znanosti, vjeruje da je funkcionalna orijentacija foruma učinila Expo značajnijim i postala je most između Kine i svijeta u u području trgovine, te je postao most između Šangaja i zemlje u području trgovine uslugama, postaje privatna i vlada. Most u području trgovine. Komunikacija licem u lice pruža platformu za rješavanje asimetrije informacija između zemalja, zemalja i naroda te između poduzeća i vlada.

2018918104521_44194

Par:Vodeći čimbenici za razvoj kineske industrije namještaja od drva Sljedeći:Vodič suvremene kavane kauč sjedi koža i tkanina po izboru