Vodič antiknog stola i kožne garniture u retro industrijskom stilu

- Oct 24, 2019-

Osnovan u 2003, SHENZHEN OUGUANXUAN FURNITURE CO., LTD. etablirala se kao dobavljač kvalitete u industriji proizvođača kafića i restorana. Poslujemo više od 16 godina. Naši poslovni partneri su širom svijeta. Linija proizvoda koju pružamo uključuje skupinu stolova i kauča. Starinski stol za namještaj u retro industrijskom stilu i kožni kauč 0010010 nbsp; je najbolji naziv proizvoda među njima.

15162694271379

Antikni stol i kožni retro retro namještaj u industrijskom stilu 0010010 nbsp; dizajniran je korištenjem materijala vrhunske kvalitete i napredne tehnologije, pod strogim nadzorom naših stručnjaka. Široko se primjenjuje na namještaj kafića i restorana. Dizajniran je tako da ispunjava industrijski standard. Ovaj je proizvod dostupan u mnoštvu dizajna 0010010 amp; veličina. Odlikuje ga pjena visoke gustoće tapecirana kožom ili tkaninom i tvrdo drvo, ojačano lijepljenim kutnim blokovima. Zbog pjene visoke gustoće tapecirane kožom ili tkaninom,. Vrhunske metode proizvodnje najbolje ga odgovaraju rastućim tržišnim specifikacijama. Naša tvrtka je postigla , i ovaj je proizvod prošao. Također ga možete prilagoditi različitim zahtjevima klijenata. Nalazi se u garancijskom roku od datuma kada sklopimo posao. Ako imamo ugovore o povratu novca, bit ćete odgovorni za troškove povratne dostave. Saldo će vam biti vraćen nakon što primimo predmete. Možete je naručiti na: https://www.toprestaurantfurniture.com/contact-us

15162694302903

SHENZHEN OUGUANXUAN NAMJEŠTAJ je posvećen tome da svaki put dobijete uslugu vrhunske klase. Na SHENZHEN OUGUANXUAN FURNITURE, eto za fokusiranje na klijenta stekao nam je izvrsnu reputaciju u industriji. Naši kupci prepoznali su nas kao ljubazne, obrazovane, profesionalne i pristupačne stručnjake. Obavezno nas pitajte o ostalim dostupnim proizvodima koji će vam pomoći da vaše poslovanje postane USPJEH!

15162694358849

Par:Komercijalni Blagovaona Stol S Banquette Kauč Sljedeći:Custom Štandovi Custom Drveni stol stolica i tapecirani kauč