Tržište kapitala na domaćem tržištu je vrlo živo, a Custom Home White-Blade je otvoren.

- Jan 14, 2019-

Povećana koncentracija robnih marki i smanjene mogućnosti za nove robne marke


Koncentracija marke glave će biti veća i veća. Glavna poduzeća koja predstavljaju Sophia, Europa i Shangpin nastavit će postojano rasti. Iako se stopa rasta usporila, nastavit će se stabilno rasti.

h550w366-5c378e03967aa

U četvrtom tromjesečju domaća je industrija doživjela vrlo ozbiljan tržišni izazov i brzina je dramatično pala. Predviđanje stope rasta u 2018. godini, stopa rasta kuće Ou Pai je 15-18% (stopa rasta u prva tri tromjesečja je 18%), Sofija je oko 15-20%, a Shangpin kućna dostava ima stopu rasta 25-30%. Povećanje kućne isporuke dolazi od kontinuiranog doprinosa O2O-a, kao i od izgleda mreže kanala i dividende rasta kanala.


U slabim brandovima druge i treće linije, u 2018. bilo je i različitih razina smanjenja performansi, od kojih su neke čak bile i stijene. S jedne strane, glavni brandovi Sophia i Europa nastavili su koristiti posebne pakete kako bi povukli snažan pritisak na marke drugog i trećeg reda; S druge strane, stalni porast troškova, smanjenje terminala i ubrzani rast finih dekorativnih objekata učinili su marke s kanalima koji su usmjereni na maloprodaju suočeni s ogromnim operativnim pritiskom.


U posljednjih nekoliko godina, marke koje su ušle u prilagođenu kućnu industriju preko granice, kao i nove marke koje još nisu završile izgradnju robne marke i raspored kanala na tržištu, suočavaju se s žestokom tržišnom konkurencijom, i neselektivnim proizvodima, povećanim ulaganjima, proizvodima. dobro kao i prije.


U ovom krugu natjecanja, marke s ozbiljnom homogenizacijom, niskom profesionalnošću i nikakvim posebnim značajkama neće završiti bez rasta ili čak pada u performansama, a neke će postati OEM-ovi, letjeti narudžbe, pa čak i izravno zatvoriti vrata.


Prva godina kapitala: domaće tržište kapitala je živo i izvanredno


Prema statistikama istraživačkog centra vrijednog milijardu dolara, od 10. prosinca, ukupni iznos financiranja industrije poboljšanja doma u 2018. godini iznosio je čak 21.398 milijardi juana. U usporedbi s 2017., količina i količina znatno su porasli, što je 8 puta više u odnosu na prethodnu godinu.


S jedne strane, težak razvoj industrije, s druge strane, kapitalni rat u domaćoj industriji postaje sve topliji. Među njima, Zhejiang Bunny Group, sa 700 milijuna yuana za ulazak na domaćem tržištu kapitala kapitalne udjele, spajanja i akvizicije povezanih tvrtki; dok je kuća Gujia rukopisnija, u 2018. godini izvedba je neobično privlačna. Prvo, stjecanje Shanghai Banerqi, a zatim stjecanje Njemačke Rolf Benz, i držanje navedenih tvrtki Xilinmen, Quanzhou Tunbao dom, i tako dalje, završio niz nevjerojatnih kapitalnih poteza.


Ne samo to, u 2018, Dinggu postaviti u crvenom moru, snažno slijetanje na glavnom tržištu odbora, osim toga, neki običaj home poduzeća također su primili strateška ulaganja u kapital. Primjerice, tvrtka Red Star Macalline uložila je u brojne tvrtke za opremanje doma, uključujući Europsku uniju, kao što su Siniman, Weifa i Julie. Dakle, unatoč popularnosti prilagođenih home furnishing industrije, ona je formirana prilagođeni home opremanje sustava za prilagođeni home furnishing tvrtke, podnice, vodovod, kuhinjski aparati i druge prilagođene home opremanje poslovne subjekte, i prilagođeni home furnishing tvrtke kao što su crvena zvijezda macalline. U trima stranama ne postoji ni manje ni više od 20 uobičajenih domaćih brandova.


Kapitalni blagoslov, običaj domaće bijele oštrice


Pod blagoslovom kapitala izvođenje kanala i ulaznih bitaka je izrazito očito.


Prva izvedba bila je dramatična promjena u kanalu. Kuća je 30. prosinca istog dana otvorila 31 trgovinu, uspješno dovršivši godišnji cilj od 300 trgovina koje je tvrtka postavila početkom godine. Crvena zvezda Macalline otvorila je 19 trgovina i prekomjerno ispunila zadatke tvrtke. Ludi raspored domaće trgovine također je uvelike preradio obrazac industrije.


Osim toga, Gome, Suning i druge tradicionalne prodavaonice aparata uključeni su u maloprodaju kućanstava, što ima velik utjecaj na tradicionalnu kućnu industriju i kućne trgovine, a tržišna struktura je u potpunosti moguća.


Druga točka natjecanja na ulazu ogleda se u prilagođenim kućnim poduzećima koja su povećala veličinu cijelog tržišta paketa; Lipnja ne vidi Shangpin dom s cijelim oblakom, europski paket, zlatna medalja dom ukras, Shi Niman pametne kuće i Bai Desheng mali dom su ušli Cijela kuća je u potpunosti sastavljen. Cijeli sklop je najveći ulaz u kućnu industriju. To je jedan od najvažnijih kanala za kućnu industriju u naredne tri godine. Tko uđe, tko zna budućnost!


Treće, pregledajte izvješća o izvedbi prilagođenih tvrtki na domaćem popisu Europa, Sophia, Piano, Zhibang, itd. Pronaći ćemo da postoje vrlo važni kanali rasta za rast nekoliko glavnih brandova, naime, poslovanje u velikom broju - Fina dekoracija djeluje.


Era tvrdokornih kuća nam se približava neviđenom brzinom i opremljena je duljim lancem opskrbe, glavnim dobavljačima namještaja i više standarda kontrole gradnje, što će nesumnjivo donijeti veliku promjenu u načinu proizvodnje nekretnina. Nizvodna industrija građevinskih materijala za kućanstva sigurno će imati revolucionarni utjecaj.


Rafinirana dekoracija nekretnina je zatvorena petlja opskrbnog lanca integracije resursa. Programer se oslanja na snažan prodajni sustav za integraciju glavnih dobavljača materijala i izgradnju srednjeg toka i dekoracije, te dijeli raspršene dijelove dekoracije u jedinstvenu dekoraciju. Živeći na tvrdom tržištu, radeći s nekretninama i samostalnim tvrtkama, postala je ključna odrednica mnogih proizvođača građevinskih materijala, distributera i prodavaonica kako bi se nosili s inovacijama i razvojem tržišta.


Predvidljivo je da će u 2019. godini, domaća industrija biti podvrgnuta velikim promjenama na tržištu. Iako je tržište još uvijek gorko, ali kriza često znači prilike, koje se na kraju mogu smijati, tko će biti veliki pobjednik!


Par:Banquette Booth luksuzni stolni čaj stol i visoki natrag kauč Sljedeći:Nakon 90. godine postupno je postala glavna sila kućne potrošnje, a pet značajki zaslužuju pozornost.