Projekt Unutarnja lopata na mjestu Glamp

- Sep 03, 2019-

Mjesto susreta s onim ikoničnim kivi praznikom osjeća - studija slučaja o suradnji

"Odmor prije vašeg odmora na međunarodnoj zračnoj luci Auckland" - nije lak zadatak stvaranja zabavne, ikonične festivalske atmosfere unutar zračne luke, ali Joylabova nedavno otvorena Glamp Grounds snima kultnu vikendicu Kiwija za odmor i služi je putnicima u zračnoj luci.


Projekt je bio uzbudljiva suradnja Joylaba, dizajnerske tvrtke Ctrl Space, stručnjaka za opremanje stručnjaka The Fit-Out Collaborative i stručnjaka za ugostiteljski namještaj Harrowsa.


Radeći s klijentom i dizajnerom, plan namještaja razvijen je kako bi se u pažljivo osmišljene dizajne uneo uzbudljiv karakter Glamp Grounds-a. Kroz blisku suradnju i zajedničko poznavanje industrije, oštri Kivi „duh avanture“ ogledao se u visokoj razini personalizacije u svakom djelu.
Osiguravanje prikladnosti namjene proizvoda igralo je veliku ulogu u specifikacijama namještaja u velikim prometnim prostorima poput Glamp Grounds-a.


Drljače su krenule na posao tražeći čvrsta, robusna rješenja. Traženje proizvoda ili izrada namještaja po mjeri te dodavanje završetaka i procvjeta, poput popova svijetle boje kako bi oživjeli dizajnersku viziju.


"Smatramo da je Harrows izvrsno surađivati jer znamo da ćemo dobiti ono što želimo.


Njihov suradnički pristup daje nam sigurnost da će krajnji proizvod biti i kratak i prikladan za svoju svrhu. "


Andy Roberts, operativni direktor, Joylab.


Prilagođeni dizajni namještaja igrali su veliku ulogu i u opremanju, s jedinstvenim stolovima za piknik, stvarajući istinsku značajku i pomažući stvaranju umirujućih, opuštenih zona unutar prometnog rasporeda. Upravo su ti ugovori pomogli da se poboljša Glamp Grounds bodova razlike.

未标题-1


Par:Vodič kabina kafića nordijskog stila Kauč stolica od punog drveta Windsor Sljedeći:Stol od pamučne tkanine Vintage kožni kauč i stol od tvrdog drveta za informacije o hotelu