Mogućnost tehnika za obradu drveta je pust, a to je imperativ da se poveća stopa korištenje

- Jan 14, 2019-

Drvna industrija koristi drvo kao sirovinu, uglavnom obrađuje mehaničkim ili kemijskim metodama. Svoje proizvode zadržati osnovne karakteristike drva. Primarni prerađeni proizvodi su Poljaci, jame, pragovi i razne piljene drvene. Prerađenog proizvoda su dijelovi zgrada. Drvnih proizvoda kao što su namještaj, vozila, brodova, kulturne i sportske robe, pakiranje kontejnera i čak drva obrađene proizvoda, kao što su razni paneli na bazi drveta i lijepljenih drva.


U posljednjih nekoliko godina, kontinuiran i brz razvoj kineskog gospodarstva i poboljšanje životnog standarda ljudi su doveli do stalan rast potražnje domaće drvo i snažan razvoj industrije prerade drva. Podaci pokazuju da je u 2016., Kina je industrijske potrošnje drva je oko 60.141 milijuna kubičnih metara, od čega otkrićem potrošnje čine 64.48%; ostali paneli na bazi drveta, masivni drveni podovi i drveni namještaj proizvodnje oko 35.52 odsto.


Međutim, iako je drvoprerađivačka industrija je ostvarila značajan napredak, to oslanja na uvoz trupaca i Piljene građe i domaćeg drveta je ograničen. Proturječje između ponude i potražnje je postalo ograničenje za razvoj industrije. Naime, u 2017., Kina je ukupan uvoz drva (trupaca + Piljene građe, sirovi proizvodi od drveta) premašila 100 milijuna kubičnih metara prvi put postizanja 1,084,700 kubnih metara, u iznosu od 19.986 milijardi američkih dolara, 15,6% i 23,2% 2018 1-u srpnju, Ukupno 65.98 milijuna kubičnih metara uvezene drva je očekuje, što se očekuje premašiti 110 milijuna kubičnih metara tijekom cijele godine.


Među njima, Rusija, Novi Zeland, sad, Kanada, Tajland, Australija i Europe uvozi više od 80% drva uvozi iz Kine i 81% u prvoj polovini 2018.


U pogledu domaće drvne proizvodnje, zbog nerazumno strukture kineskog šumskih resursa, zrele šume drva šume su premali i loše kvalitete. Šuma pokrivenost stopa je daleko ispod svjetskim prosjekom od 31%, a po glavi stanovnika šume je samo 1/4 na svijetu po glavi stanovnika razini. Šuma akumulacije je samo 1/7 na svijetu po glavi stanovnika razina i rast proizvodnje drva je nedovoljan. Ušao je silazni kanal od 2014.


U 2013, domaće drvo proizvodnja dosegla 84.385 milijuna kubičnih metara, a do 2016 proizvodnju drva je pala na 77.759 milijuna četvornih metara. Očekuje se da će nastaviti padati i u idućih nekoliko godina, a do 2023 godine drvne proizvodnje će biti oko 58.598 milijuna četvornih metara.


Ukratko, Kina je drvna industrija se suočava sa problemima poput resursa okoliša i drva ponude i potražnje suprotnosti, ali tržištu potražnja je još uvijek jaka i budući razvoj izazove i mogućnosti industrije koegzistirati.


S obzirom na tekući razvoj situacije, u slučaju kontradikcije između ponude i potražnje, Drvoprerađivačka poduzeća trebaju poboljšati sveobuhvatno korištenje razini baviti. Za dugo vremena, Kina je osnovna istraživanja o odnosu između prirode plantaža šuma i drva uzgoj, obrada i korištenje je vrlo slaba i usvajanje tehnološki funkcionalna poboljšanja drvo je još uvijek na razini opsežnih istraživanja, kako bi postojeće nasade u Kini s jedne strane, materijal svojstva su teško prilagoditi se potrebama tržišta, s druge strane, ne može biti potpuno i racionalno koristiti prema njihova svojstva materijala, što je rezultiralo u neuspjeh za ulogu njihova dospijeća u ublažavanju proturječje između opskrbe i potražnje od drveta.


Stoga, poboljšanje sveobuhvatno korištenje razine će postati glavni trend razvoja industrije. Povećanje sveobuhvatno korištenje znači razvoj tehnologija reciklaže za drvo učinkovito koristiti, sortimenata izvori uporaba i troši drva, poboljšati sveobuhvatno korištenje drva i sortimenata resursa te osigurati ograničen drvo resurse kako bi zadovoljiti rastuće drvo. Potražnje na tržištu. Kroz primjenu novih tehnologija i novih procesa, kvaliteta Ribarska industrija će se poboljšati, a stopa korištenje šuma berbe i stopa sveobuhvatno korištenje drvne sirovine promicat će se kontinuirano, tako da ograničeno resursi mogu se potpuno koristiti.


Uz poboljšanje stope iskorištenja, snažno razvija drvo očuvanje i zamjena će također biti jedan od smjerova razvoja industrije. U tom smislu je potrebno daljnje povećanje istraživanja i razvoja novih tehnologija, novih procesa i novih proizvoda za zaštitu drveta, poboljšati sposobnost zaštite drva, promovirati primjenu naprednih tehnologija kao što je sušenje, koroziju i koroziju u drvo, i produžiti vijek trajanja drveta. Usredotočiti na očuvanje drva u ključne industrije i ključna područja moć, željeznički, industrijske i rudarske, pakiranje i stambene gradnje.


Par:Industrijski Pub Catering stol i dvostruke kabine Sljedeći:Ukupni rast maloprodaje od 10%, zbog čega se posao s namještajem još uvijek naziva gorkim