Tehnologija uvoza Expo: Prihvaćanje ove budućnosti, jeste li spremni?

- Nov 07, 2018-

Konobari za kavu, rukovatelji skladišta, tkalci tkanina ... ove poslove zamjenjuju roboti. Možda ćete reći da nije neuobičajeno da se ti jednostavni radovi zamijene robotima, ali da bi se napravio modni izgled, izvršio zdravstveni pregled i proizveo dio zrakoplova ... to zahtijeva modni ukus, akumulaciju iskustva, preciznost izračuna, i strpljiv rad. Dovršen od robota, postoji li šok za vas? Ako i dalje mislite da su ti roboti moćni, ali ne i izvan mašte, onda automobil koji može letjeti, preciznost se može kontrolirati pomoću 4-mikronskog strojnog stroja, misteriozne kuće energije proizvedene u vlastitoj proizvodnji ... te "budućnosti" niste očekivali da je također ušlo u naše vidno polje.

Šetajući pametnim i vrhunskim izložbenim prostorom Import Expa, možete se prebaciti između različitih pametnih radionica. Robot koji sortira stolni tenis, točno odabire stolni tenis i smješta ga u točan položaj, petljajući naprijed-natrag, neumorno. Desetine žičanih bačava su poredane, tekstilne tkanine ne trebaju ručni rad, a teško je vidjeti radne slike tekstilnih radnika u tri smjene. Dostava, ugradnja, testiranje i dovršenje ove proizvodne trake su tri robota, koji kažu da su "roboti" koji se pomalo opiru, samo pogledajte stroj koji se kreće, ali cijeli proces može zamijeniti priručnik, oni su doista "timski". ".

Ako smatrate da niste ovisni, možete doći do "susreta čovjeka i stroja". Četvrta generacija FORPHEUS stolnog tenisa robota koji se pojavio u izložbenom prostoru Omrona žestoko se bori s posjetiteljima. Ima veliko tijelo, ali ima pametnu "ruku" i oštar "oko" za kontrolu vremena i smjera kadra u tisućinki sekunde. Rođen 2013. godine, izabran je za "prvog svjetskog trenera za stolni tenis" i odabran je za Guinnessovu knjigu svjetskih rekorda.

Igrajte se s njom, ne možete pobijediti u svim prilikama. Ne, ne borimo se, moramo surađivati. Zapravo, osnova robotskog ažuriranja je interakcija čovjek-računalo. Opremljen kontinuiranom iterativnom tehnologijom umjetne inteligencije, FORPHEUS je postao simbol kontinuirane evolucije odnosa čovjek-stroj. Više robotske opreme također uči i napreduje pod višim zahtjevima ljudskih bića.

U doba tehnologije, vaši čarobni osjećaji mogu doći, i odjednom, scene u filmovima znanstvene fantastike koje ste vidjeli postali su stvarnost. Prometne gužve, vrata automobila koja se otvaraju pretvaraju se u avion, koji može putovati između visokih zgrada, ili sletjeti na asfalt nebodera ... automobili koji lete u znanstveno fantastičnim filmovima, danas se pojavljuju u izložbenom prostoru Import Expo.

Leteći automobil koji je razvila slovačka tehnološka tvrtka Aeromobil traje manje od 3 minute od načina vožnje do načina letenja, a za polijetanje traje samo 595 metara. U načinu vožnje maksimalna brzina je 160 kilometara na sat, au režimu leta može doseći 360 kilometara na sat.

Njemački "Dahan" i "Taurus" Longmen Milling, koji je prešao ocean na sajam uvoza, vodeći je svjetski alatni stroj. Duga je 20 metara, široka 10 metara i visoka 8 metara. Obuhvaća površinu od 200 četvornih metara i ima ukupnu težinu od gotovo 200. Tona, točnost se može kontrolirati na 4 mikrona, što je 3 puta više od uobičajenih alatnih strojeva. Točnost stroja premašila je granice čovječanstva, a njegova je budućnost beskonačna.

27E55F2DC3A15DEA01401B1C0DC42344200AF00F_w800_h530

Par:Analiza industrije pametne kuće u 2018: Plavo more nije pun, svjetionik stoji Sljedeći:Plymold Booth Nordic Style Namještaj za restorane Bistro stol i kauč