Top 100 namještaj Martin serija je lijep život, iz filozofije dizajna

- Dec 13, 2018-

U potrazi za modernom načinu života, top 100 namještaj ima jak konotaciju i mladenačku vitalnost. Rad s multinacionalni dizajneri i koristeći njemački dizajn filozofije kako bi nered i kaos u životu organizira, Martin serije ne samo daje namještaj proizvodi više prirođena, ali također olakšava mlade potrošače da unesete liniju. Da više ljudi uživati u ukusna, elegantan i uredan život.

Kombinirajući njemački funkcionalni dizajn sa kineski cakline umješnost, Martin serije namještaja je napustio sve dodatne dekoracije u dizajnu, tako dobivanje vrlo jednostavan i lijep oblik, kao funkcionalni oblik ljepote: povezivanje na 榫卯 struktura; Geometrijski oblik, uravnotežen i jasan, je vizualni efekt čišćenja; jedinstvo i kontinuitet funkcionalni dizajn, standardizacija bit dizajn namještaja. Ovo je dizajn filozofije Martin seriju namještaja, ali uredno kući životna filozofija.

Minimalizam u stil je biti jednostavan, ali ukloniti eksterijer, ali i svojoj biti povratka u estetici. Martin serije namještaja je glatka i rastegnut sa američkog crnog oraha drvo zrno; osjetljiv i nježan dodir osjeća ljepota i finoća drveta crni orah u najvećoj mjeri. Ovaj prirodni ugođaj čini sve doći u Sjedinjene Države i pripada sad-u. Ako uparen je s svježe zelene biljke i pribor, mlada i energična samodostatnosti, visoke razine dizajnerski jezik čini Martin serije namještaja dostojan trajno čuvanje. Umjetničkih proizvoda.

Kao namještaj proizvod koji će se koristiti, udobnost je naravno na prvom mjestu. Dizajner martin ballendat nasljeđuje njemački umješnost u dizajn i izrada namještaja Martin niz emocionalnih majstorstva i racionalnost. Savršena integracija između ergonomija. Strog i pedantan rad stav, kutova i linije bilo kojeg oblika će se više puta proučavali i eksperimentirao. Čak i ruke na kauču će donijeti svoje funkcije u krajnost. Takav namještaj će donijeti jednostavan i elegantan vizualni užitak drugima. Ona također donosi ljudima dugotrajnu udobnost iskustvo.


Par:Da li se vaš prostor izdvaja iz mnoštva? Sljedeći:Restoran Steoth Proizvođači Nordic Style čvrstog drveta Kauč stolica i stol za kavu