Koju ulogu može igrati 5G na području kućanskih aparata?

- Dec 27, 2018-

S povećanjem popularnosti pametnih kućanskih aparata, proizvoda Internet stvari iskustvo, uključujući pametne telefone, je poboljšan. U 5G doba, brzina prijenosa je kao trom kao 100 megabita u sekundi. Što je ovo? Na primjer, trenutna kućanskih širokopojasnih paketa je podijeljen u nekoliko mjeseci, sa 2 trilijuna, 4 milijardi i 10 bilijuna, i 10 trilijuna je relativno brzo. Najmanju brzinu prijenosa od 5G je barem 10 puta brže nego obične širokopojasno. Klik na video htijenje nanijeti nevolju.


Analitičari relevantne industrije, u usporedbi s 4 G mreže, 5 G mreže ne samo imaju veći prijenos stope, ali isto tako pokazuju niske latencije, visoka pouzdanost i niska potrošnja energije u prijenosu. U budućnosti, oni će biti u puno aplikacija. ". Najočitiji stvari o kućanskih aparata je da korisnici otvore povisok-Definicija TV za gledanje online filmova. U prošlosti, postoji svibanj biti slučajevima stagnacije, poliranje, itd. Ako koristite 5G, glatke video-slike i možete preuzimanje datoteka video u kratkom vremenu. Poboljšanje tehnologije će se poboljšati iskustvo korištenja kućanskih aparata.


Moderni život je neodvojivo od mobilnih komunikacija. Da li je proizvodnje, prijenosa ili prihvaćanje informacija, treba da se oslanjaju na jaku bežične komunikacijske infrastrukture. U usporedbi sa pametan kućanskim aparatima, smartphone se brzo odražava u 5G tehnologija. 2018, 5G je otpušten u punom zamahu. Ove godine, veliki broj proizvođača smartphone pokrenuli 5G koji se kreće telefon i operatori su rekli da će oni početi pre-commercialization sljedeće godine. U 2020, 5G koji se kreće telefon će biti službeno predstavljen. Svjetski prvi 5G mobilni paket je isto tako činovnik ispaljen u Finskoj, a potrošači mogu koristiti 5G koji se kreće telefon već iduće godine.


Od 1G do 4G, iterativni razvoj mobilnih komunikacija rješava problem komunikacije između ljudi, a u 5G doba, to je potrebno dodavati komunikacije između ljudi i stvari, stvari i stvari na temelju prošlosti. Značenje 5G tehnologija nije samo jednostavan problem drugi, to znači da stroj više automatiziran, niz aplikacija kao što je Internet stvari, umjetna inteligencija, pametno trošenje, pametni grad. Uz potporu 5G, ove tehnologije izazvat će širu primjenu prostor.


U kontekstu umjetne inteligencije, interneta od sve je krajnji cilj Internet stvari, ali u ovom trenutku naš takozvani Internet stvari je još uvijek u relativno ranoj fazi, jedan od razloga je to propusnost mreže i odgovor Brzina nije zadržao. U 5G doba, svi ti problemi će se riješiti. 5G je samo prilagođen da zadovolji potrebe potrošača i poduzeća, također zadovoljava komunikaciju između strojeve potrebne za mnoge aplikacije.


5G će donijeti promjene u prijenosu podataka, ubrzati interakcija čovjek-računalo i povezivanje objekata i objekata. U doba 5G umjetne inteligencije omogućit će brži odgovor, bogatog sadržaja, pametniji primjenu načina i intuitivnije korisničko sučelje. Njegova pojava će donijeti ljudskog društva u doba Interneta za sve, donosi velike pogodnost za ljudski život. Za pametne okoline, pružanju tehničke podrške za pametne proizvodnje, pametne zdravstvene zaštite, pametne kuće, pametan putovanja, itd. Za industriju kućanski aparat 5G doba će također promovirati hardvera i rješenja za "pametne kuće" vezane uz velikih kućanskih aparata tvrtke.


Na kraju proizvodnje kućanski aparat 5G će promovirati dubinski razvoja inteligentna proizvodnja i pomozite izgradnju industrijske Internet. Uz kućanski uređaj industrije, 5 G će imati dubok utjecaj na cijelu prerađivačke industrije, promicanje inteligentne nadogradnje prerađivačke industrije. Personalizirana proizvodnja kućanskih aparata, precizno praćenje kvalitete, itd., će se promijeniti.


U ovom trenutku, Kina je pokrenula 4K ultra HD kanala. Iako 4K TV je ne još potpuno popularizirala, popeo se popularnost 8K TV. U 2019 CES i IFA, 8K je nesumnjivo najveća svijetla točka. Međutim, u doba 4G mreža transmisije je još uvijek veliki izazov za 8K resurse, ali za 5G tehnologija, ovaj svibanj ne biti problem. Ovisno o karakteristikama velike brzine prijenosa od 5 G, to će donijeti veću propusnost podataka i ubrzati popularnost 8 K pretjeran-povisok Definicija TV.


U kući u robota, više brišući roboti prodao Kina koristi jezgra krstarenje tehnologiju u vožnji bez posade. Kada 5G tehnologija se primjenjuje Svjetlopropusni, brišući robota i izazvat će novi krug nadogradnje. Osim toga, potrošači će odabrati pametnu bravu, pametan svjetla, pametni Pročistači, pametan hladnjaci i pametne perilice kada se radi home poboljšanje, koja će postati 5G hardvera usluga. Našto kućanski aparat je inteligentno ažurirati opet, može ubrzati izgradnju pametan grad i pretvoriti obične životne sredine u pametni društveni život.


U budućnosti, 5G će učiniti mnogo terminala iskustvo bolje i interoperabilnost između proizvoda će postati realniji. Odgovarajuće industrijske analitičari: vrijeme 5G, kućanski uređaj tvrtke moraju pratiti trend i ne mogu ukloniti s puta. S jedne strane, trebali bi novi proizvod izgleda, naročito 4K i 8K proizvoda. S druge strane, to je potrebno povećanje istraživanja i razvoja, i uzdići tvrtka vlastite sposobnosti i prekogranične konkurentnosti više mogućnosti integracije tehnologije i mogućnosti funkcionalne usluge oko proizvoda scenarija. Do tada, kućanski uređaj industrija će također dočekati novi život.


Par:Kako bi Home Industry Poduzeća zagrljaju dolazak nulte granice Business Era? Sljedeći:Zbogom u hladnoći, igraj nordijsku boju