Jednokratni medicinski zaštitni poklopac za bolnicu

Jednokratni medicinski zaštitni poklopac za bolnicu

Često postavljana pitanja Možete li izraditi vlastiti dizajn? Da, vaš vlastiti dizajn / skica / slika / tehnički paket je prihvatljivo. Jeste li trgovačko društvo ili proizvođač? Mi smo proizvođač i imamo našu tvornicu i dizajnerski tim. Kolika je cijena dostave? Obično za prilagođenu krojenje, ako je količina...

Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Faq

Možete li proizvesti svoj vlastiti dizajn?
Da, vaš vlastiti dizajn / skica / slika / tehnički paket je prihvatljivo.


Jeste li trgovačko društvo ili proizvođač?
Mi smo proizvođač i imamo našu tvornicu i dizajnerski tim.


Kolika je cijena dostave?
Obično za prilagođenu krojenje, ako količina nije toliko velika, koristit ćemo Express(FedEx, SF-Express ili bilo koja međunarodna brodarska tvrtka koja vam se sviđa) za isporukuProizvoda. Molimo, imajte na umu da je uz nadoplatu potrebno platiti uz nadoplatu. S obzirom na to da jecijena proizvoda je naša najbolja tvornička cijena.


Koliko ti je vrijeme za isporuku?

Mi smo u mogućnosti napraviti MTM odijelo u roku od 7 dana, no to također ovisi o tome kako komplicirati detalje klijenti izabrati. Naše normalno MTM odijelo proizvodno razdoblje je 7-12 dana.

Koji je tvoj cijeli proces?
1. Možete odabrati tkaninu i stil. Onda ćemo razgovarati o cijeni i količiniPitanja.
2. Vi postavljate narudžbu na naš Alibaba račun.
3. Nakon primitka depozita (za mali iznos, željeli bismo primiti ukupan iznosprije proizvodnje), počet ćemo proizvoditi odijelo.
4. Isporučit ćemo robu prije nego što primimo robuHot Tags: za jednokratnu zaštitu od medicinske zaštite za bolnicu, dobavljače, proizvođače, tvornicu, veleprodaju, prilagođene, proizvedene u Kini
Par:Visokokvalitetna Corona Virus zaštitna odjeća Sljedeći:Zaštitno odijelo za kvalitetu tkanine CE FDA

Upit

You Might Also Like