2 sjedala tkanina kauč

2 sjedala tkanina kauč

Naš asortiman udoban 2 sjedala sofe je gdje je za uske ugla i bežični. Elegantan siluete našeg raspona će učiniti većina malih prostora imate ili izboriti dodatna soba za goste s Kota kauč na razvlačenje.

Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Verica: određeni član 2 dvosjed kauč

Naš asortiman udoban 2 sjedala sofe je gdje je za uske ugla i bežični. Elegantan siluete našeg raspona će učiniti većina malih prostora imate ili izboriti dodatna soba za goste s Kota kauč na razvlačenje. U luxe tkanine ili kože, naš mali 2 sjedala opcije su najbolje draped s bacanja i jastuci - se uključe.

Ovaj kauč je dobro podstavljene jastuci, koji ne daje taj nebeski osećaj; Oni također dolaze u rasponu nadopunjuju boja i dizajna, omogućujući vam da dodati vlastite moderno twist. Zajedno s dubokim, ekstra širok sjedala, ti možeš ljenčariti napora sa stilom dan.


U 27 bojama

koji ima tanak profil i pero i vlakana sjedalo jastuci, za klasični i bezvremenski izgled.

Dio staništa bestselera klasičan Chester kauč raspon, dostupan u kože i tkanine opcije, u raznim veličinama i bojama i sa hrastovim obojeni ili tamno obojenog noge.

11.jpg


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

1. Zašto naše kvalitete je viši od ostalih?

Prvo, mi vjerujemo da je kvaliteta ključ zadržati dugu vezu, naš cilj je da dugo poslovni. I imamo naš tim QC, od direktora za tehničko crtanje na prodaje, oni su sve iskusni profesionalci.

2. nabavljate li primjerke?

Da, možemo osigurati većinu uzoraka proizvoda

3. gdje ste tržišta?

Naš namještaj su bili izvezeni u mnogim zemljama kao što su sad, Amerika, Kanada, Australija, Francuska, arapski, Meksiko, Singapur, Malezija i tako dalje.

4. kako možete biti sigurni u kvalitetu mog proizvoda?

Mi ćemo poslati HD fotografija ili video za svoju referencu na garanciju kvalitete prije utovara.


Hot Tags: 2 sjedala tkanina kauč, dobavljača, proizvođača, tvornica, veleprodaja, prilagoditi, proizvedeno u Kini
Par:ne Sljedeći:Restoran vanjskog ratana s drvenim kaučem

Upit

You Might Also Like