2 sjedala s veluritom sofom

2 sjedala s veluritom sofom

Ako tražite praktičnost, udobnost i stil, nemojte dalje gledati. Naši mali, ali moćni, dvosjedni sofe pružaju savršeni prostor za opuštanje, bez obzira da li se družite s društvom ili se pružite u osami.

Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Dimenzije: L.172 x W.95 x H.90 cm

Boja: Sinus žuta

Ako tražite praktičnost, udobnost i stil, nemojte dalje gledati. Naši mali, ali moćni, dvosjedni sofe pružaju savršeni prostor za opuštanje, bez obzira da li se družite s društvom ili se pružite u osami.

Idealno za konzervatorij i stan koji živi, dva mjesta pružaju udobnost bez kompromisa. Izvučete najviše iz manjih prostora, ostavljaju vam dovoljno mjesta za kretanje i uživanje u drugim ključnim dijelovima namještaja koji štedi prostor bez osjećaja previše tjeskobe.

Također velika za veće sobe, mali dvosjedni sofe mogu se koristiti za izradu 3 komada sofom suite. Bilo da je kombinacija 2 sjedala, 3 sjedala i fotelja, ili dva 2 sjedala i naslonjača, 2 sjedala kauč je ovdje da ostane. A velika je stvar o kaučima, da možete miješati boje i stilove kako biste stvorili savršeno mjesto za sjedenje.


Više detalja

Struktura izrađena od čvrste borovine i ploča od čestica.

Punjenje sjedala: poliuretanska pjena 30 kg / m³.

Suspenzija sjedala: elastične trake.

Natrag pjena: poliuretanska pjena 30kg / m³ i 24kg / m³.

Tkanina 100% poliester. Noge izrađene od pune hrastovine.


Dimenzije i težina parcela

Parcela

dužina

Visina

Širina

Težina

1 x Paket 1

97 cm

88 cm

172 cm

35 kg


Pitanja

1. Možemo li dobiti uzorak u početku?

Možemo vam ponuditi uzorke, tako da možete provjeriti kvalitetu u početku, ali uzorak troškova i isporuka će biti na vašem trošku.

2.Što ako postoji kvalitetan problem kada dobijemo robu?

Ako postoji problem kvantnosti kada unpackirate robu, možete snimiti slike za našu referencu, naš QC Dept. Provjerit ćemo problem i dati vam najbolja rješenja, na primjer, zamijeniti neke dijelove i pribor itd. Nadalje ćemo također poduzeti mjere za poboljšanje kvalitete u budućnosti.

3. Zašto je naša kvaliteta veća od ostalih?

Prije svega, vjerujemo da je kvaliteta ključ dugoročnog odnosa, a namjera je dugoročno poslovanje. I imamo svoj QC tim, od redatelja do tehničkog izvlačenja do prodaje, svi su iskusni profesionalci.

4. Gdje ste tržišta?

Naš namještaj je izvezen u mnoge zemlje kao što su Sjedinjene Države, Amerika, Kanada, Australija, Francuska, Arapski, Meksiko, Singapur, Malezija i tako dalje.


Hot Tags: 2 sjedala od baršunastog kauč, dobavljači, proizvođači, tvornica, veleprodaja, prilagođeni, proizvedeni u Kini
Par:Kafić i restoran stol za blagovanje Sljedeći:Sofa s kožnim sjedalom od 2 sjedala

Upit

You Might Also Like