Kavana Drvo stol i kauč Set

Kavana Drvo stol i kauč Set

Stolovi Monks su stolovi na bazi lijevanog željeza s jednostavnim, ali jedinstvenim dizajnom. Elegantan dizajn daje vrlo dobru prostoriju za noge, čineći ove stolove idealnim kao stolovi za pub, kafić ili restoran. Zakrivljeni dio nogu napravljen je od čvrstih odljevaka koji su iznimno snažni, a široka širina nogu na podu osigurava izvrsnu stabilnost s vrhunskim veličinama koje nudimo. Redovnici stol često se kupuje sa stolicama iz našeg restorana Namještaj ili tradicionalne stolice kategorije. Stolice se mogu odabrati u drvenom podu kako bi odgovarale vrhovima stola ili u crnom metalnom okviru kako bi se upotpunila baza od lijevanog željeza.

Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Stolovi Monks su stolovi na bazi lijevanog željeza s jednostavnim, ali jedinstvenim dizajnom. Elegantan dizajn daje vrlo dobru prostoriju za noge, čineći ove stolove idealnim kao stolovi za pub, kafić ili restoran. Zakrivljeni dio nogu napravljen je od čvrstih odljevaka koji su iznimno snažni, a široka širina nogu na podu osigurava izvrsnu stabilnost s vrhunskim veličinama koje nudimo.

Redovnici stol često se kupuje sa stolicama iz našeg restorana Namještaj ili tradicionalne stolice kategorije. Stolice se mogu odabrati u drvenom podu kako bi odgovarale vrhovima stola ili u crnom metalnom okviru kako bi se upotpunila baza od lijevanog željeza.

Materijal kauča:

● 1. Okvir kauča: tvrdo drvo, ojačano lijepljenim kutnim blokovima

● 2. Sjedalo na kauču: Pjena visoke gustoće obložena kožom ili tkaninom

● 3. Kruto drvo

Materijal za stol za kavu:

● 1. Stolna ploča: MDF debljine 4,5 cm s ASH furnirom

● 2. Noga stola: Noga od punog drva

● 3. Podesiva klizna razina koja ne ometa

Pitanja

1. Mogu li dizajnirati svoj omiljeni namještaj?

Apsolutno, namještaj može biti prilagođen vašim zahtjevima

2. Gdje ste na tržištima?

Naš namještaj su izvezeni u mnogim zemljama kao što su Sjedinjene Države, Amerika, Kanada, Australija, Francuska, arapski, Meksiko, Singapur, Malezija i tako dalje.

3.Kako mogu biti siguran u kvalitetu svog proizvoda?

Prije učitavanja ćemo poslati HD fotografiju ili videozapis za vašu garanciju kvalitete.

4.Zašto je naša usluga bolja od drugih?


Hot Tags: kafić drvo stol i kauč set, dobavljači, proizvođači, tvornica, veleprodaja, prilagođene, izrađene u Kini,
Par:Dizajner Velvet Chesterfield kauč Moderni presvlake Dnevna soba Sofa namještaj Sljedeći:Klasične kožne jedan dupli kauč

Upit

You Might Also Like