Kauč u dnevnom boravku

Kauč u dnevnom boravku

Naziv proizvoda / stavke TRACK | Kožni kauč Tip Odvojivi kožni kauč od 2 sjedala Materijali Dizajn kože Godina 2019

Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Projekt se temelji na ideji približavanja različitim svjetovima naše svakodnevice, kao što su domaće okruženje i javni prostor, kombinirajući odgovarajuće karakteristike i potrebe u jedinstvenom sustavnom konceptu: trijezni i funkcionalni oblici definiraju estetiku i udobnost proizvoda. prilagođava se sve više kućnim radnim prostorima i sve manje stambenim prostorima.

Pinuccio Borgonovo

living-room-sofa

Binarni - Dvosjedni ili trosjedni linijski kauč s plemenitim i umirujućim karakterom. Uz trezvenost linije prati se slika lakoće, koju naglašava određena dvostruka noga koja ga drži visoko od tla. niski naslon za leđa označava pažljivo proučavanje proporcija, kako bi se zajamčila iznimna udobnost.

Veliki jastučići koji se spuštaju, a koji se mogu postaviti po želji, zauzimaju detalje o podignutim šavovima na obodu naslona za ruke, dajući cjelovitost profinjen, elegantan i osebujan dodir.

›Dvosjed na razvlačenje (170x85 cm) ili trosjed (242x85 cm), dostupan s potpuno uklonjivom tkaninom ili presvlakama od kože, stopala u mat mat premazu.


Hot Tags: kauč, dnevna soba kauč, dobavljači, proizvođači, tvornica, veleprodaja, prilagođeni, izrađeni u Kini
Par:2 sjedala tkanina kauč Sljedeći:Tkanina Uredski drveni kauč Set dizajni

Upit

You Might Also Like