Okrugli metalni stol baze (42'' Bar visina)

Okrugli metalni stol baze (42'' Bar visina)

Lijevano željezo tablica baze su izrađene posebno za komercijalni iskoristiti koristeći puder završi i stane bilo koji vrh tablice: od drveta za laminat.

Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Okrugla metalna osnovica stola (bar visina 42")

• Izrađeno od 18 ocijenilo, cjevasti lijevano željezo s crni prah

• Podesiva sobe marring razina klizi

• Uključuje sve hardver

• Dolazi u 3 različite veličine

• Dolazi uz dodatni oslonac za noge

• Lijevano željezo tablica baze su izrađene posebno za komercijalne upotreba koristi puder završi i stane bilo koji stol gornjište: od drveta za laminat.

• Baza sadrži sve hardver: stupac, pauk, x-base, štap i 4 podesive blještavo klizi. Pomoću našeg vodiča tablica baze odgovara veličini baza s odgovarajućim vrhu tablice.


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

1. možemo dobiti uzorak na početku?

Zasigurno nudimo vam uzorke, pa možete provjeriti kvalitetu na prvom mjestu, ali uzorak troška i otpreme tiče bit će na vaš račun.

2. Zašto naše kvalitete je viši od ostalih?

Prvo, mi vjerujemo da je kvaliteta ključ zadržati dugu vezu, naš cilj je da dugo poslovni. I imamo naš tim QC, od direktora za tehničko crtanje na prodaje, oni su sve iskusni profesionalci.

3. ako je kvaliteta problema kad se roba?

Ako quanlity problem kada un paket robe, mogu se slike za naše potrebe, naše QC Dept. će provjeriti problema i dati najbolja rješenja, odnosno zamijeniti neke dijelove i pribor, itd. Nadalje također poduzimamo mjere za poboljšanje kvalitete u budućnosti.

4. mogu li dobiti nižu cijenu ako ja bi velikim količinama?

Da, jeftinije cijene sa više većih veličina narudžbe.


Hot Tags: okrugli metalni stol baze (bar visina 42''), dobavljača, proizvođača, tvornica, veleprodaja, prilagoditi, proizvedeno u Kini
Par:X osnovna stolna šipka (visina 30 '' tablice) Sljedeći:Crna staklena ploča od lijevanog željeza

Upit

You Might Also Like