Krom baze okrugli stol (stol visine 30'')

Krom baze okrugli stol (stol visine 30'')

Ova vrhunska okrugli stol inox baza je savršeno za unutarnji i vrt u bilo blagovaonica, restoran, kućne ili poslovne okoline. Kada za sjedenje veliki broj posjetilaca na mjesto, izdržljiv restoran tablice su posebno važni.

Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Krom okrugli stol baze (tablica visine 30")

• Izrađen od nehrđajućeg čelika, za poslovne / restoran običaj

• Podesiva zaštitna sobe marring klizi

• Za unutarnji i vrt koristiti

• Dostupan u različitim veličinama

• 30" visoko

Ova vrhunska okrugli stol inox baza je savršeno za unutarnji i vrt u bilo blagovaonica, restoran, kućne ili poslovne okoline. Kada za sjedenje veliki broj posjetilaca na mjesto, izdržljiv restoran tablice su posebno važni. Baza koja se prilagođava na neravne površine možete ih savršeno poravnati. Komercijalni razreda od nehrđajućeg čelika završiti parova kod većine naših blati briljantno. Svi hardver je uključena izgraditi savršen stol. Ova tablica baza ističe kao vlasništvo svestranost za svoje različite potrebe.


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

1. Zašto naše kvalitete je viši od ostalih?

Prvo, mi vjerujemo da je kvaliteta ključ zadržati dugu vezu, naš cilj je da dugo poslovni. I imamo naš tim QC, od direktora za tehničko crtanje na prodaje, oni su sve iskusni profesionalci.

2. nabavljate li primjerke?

Da, možemo osigurati većinu uzoraka proizvoda

3. ako je kvaliteta problema kad se roba?

Ako quanlity problem kada un paket robe, mogu se slike za naše potrebe, naše QC Dept. će provjeriti problema i dati najbolja rješenja, odnosno zamijeniti neke dijelove i pribor, itd. Nadalje također poduzimamo mjere za poboljšanje kvalitete u budućnosti.

4. mogu li dizajn za nas?

Da, imamo profesionalni dizajn tim koji ima bogato iskustvo.


Hot Tags: Krom baze okrugli stol (stol visine 30''), dobavljača, proizvođača, tvornica, veleprodaja, prilagoditi, proizvedeno u Kini
Par:Četverokutna postolja od plemenitog čelika Sljedeći:ne

Upit

You Might Also Like