Okrugla stolna postolja od nehrđajućeg čelika (visina 30 '' tablice)

Okrugla stolna postolja od nehrđajućeg čelika (visina 30 '' tablice)

RFL Okrugli stol serija Steelbase je izrađen od visokokvalitetnog 304 nehrđajućeg čelika i snima moderni komercijalni izgled. Idealno za restorane, barove, hotele i bilo koju drugu srodnu industriju, ove stolarske baze od nehrđajućeg čelika mogu se koristiti u zatvorenom ili van.

Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Okrugli stol od nehrđajućeg čelika (30 "visina tablice)

• Disk-oblikovana baza dostupna u promjerima 17 ", 18", 21 "i 30"

• Dostupno u 3 visine (manje visine dostupne na 20 dolara cijene - nazovite našu službu za korisnike)

• 304 Grade nehrđajući čelik

• Pet najlonskih klizača pomažu zaštititi podove i osigurati dodatnu stabilnost

• Pokretna postolja, ne zahtijeva montažu na pod

• Jednostavan za čišćenje i ne-koroziju

Okrugla stolna stolnjaca od nehrđajućeg čelika ima svestranost u izradi vaših stolova. Ova osnovna stolica za teške radne prostore konstruirana je od nehrđajućeg čelika od 18 stupnjeva i završena sjajnom završnom obradom. Vrlo lijepo spaja s većinom naših stolnih vrhova. Uključene su podesive klizne površine za zaštitu podova i omogućuju izravnavanje neravnim podnim površinama.


Opis:

RFL Okrugli stol serija Steelbase je izrađen od visokokvalitetnog 304 nehrđajućeg čelika i snima moderni komercijalni izgled. Idealno za restorane, barove, hotele i bilo koju drugu srodnu industriju, ove stolarske baze od nehrđajućeg čelika mogu se koristiti u zatvorenom ili van. Stol baze imaju konstrukciju koja je teška i stoga su vrlo stabilna i izdržljiva. Osobe su dostupne s promjerom od 18 "ili 21" i dolaze u visinu za blagovanje, visinu i visinu štapova kako bi se prilagodile različitim aplikacijama. Baza stola brodova putem UPS-a.


Pitanja

1.Koliko vam detalja trebam dati za ono što želim?

Trebamo materijal, količinu, veličinu, boje i druge posebne zahtjeve.

2. Gdje ste tržišta?

Naš namještaj je izvezen u mnoge zemlje kao što su Sjedinjene Države, Amerika, Kanada, Australija, Francuska, Arapski, Meksiko, Singapur, Malezija i tako dalje.

3. Kako mogu biti sigurni u kvalitetu svog proizvoda?

Pošaljite ćemo HD fotografiju ili videozapis za vašu referencu na jamstvo kvalitete prije učitavanja.

4. Što ako postoji kvalitetan problem kada dobijemo robu?

Ako postoji problem kvantnosti kada unpackirate robu, možete snimiti slike za našu referencu, naš QC Dept. Provjerit ćemo problem i dati vam najbolja rješenja, na primjer, zamijeniti neke dijelove i pribor itd. Nadalje ćemo također poduzeti mjere za poboljšanje kvalitete u budućnosti.


Hot Tags: stolni stol od nehrđajućeg čelika (visina 30 '' stolova), dobavljači, proizvođači, tvornica, veleprodaja, prilagođeni, proizvedeni u Kini
Par:Kvadratna baza stolova od nehrđajućeg čelika (30 '' visina stola) Sljedeći:Moderna stolna baza

Upit

You Might Also Like