Kvadratna baza stolova od nehrđajućeg čelika (30 '' visina stola)

Kvadratna baza stolova od nehrđajućeg čelika (30 '' visina stola)

Ako ste u potrazi za čvrstom bazom za stol, koja također izrađuje vlastiti modni izraz, pogledajte ovu 28-5 / 8 ”visoku, brušenu bazu od nehrđajućeg čelika s čeličnim stupom promjera 3”.

Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Kvadratna postolja za stol od nehrđajućeg čelika (30 "visina stola)

• Težina: 38 lbs

• Izrađen od teškog 18 nerđajućeg čelika

• Prilagodljive klizne razine koje se ne mogu promatrati

• Uključuje sav hardver

• Dostupne su različite veličine

• Visina: 28-5 / 8 "

• Baza stola: 22 "kvadratna

Ako ste u potrazi za čvrstom bazom za stol, koja također izrađuje vlastiti modni izraz, pogledajte ovu 28-5 / 8 ”visoku, brušenu bazu od nehrđajućeg čelika s čeličnim stupom promjera 3”. Iznimno velika podna ploča od 22 inča daje karakteristiku otpornu na udarce svakom stolu, što ga čini idealnim za prometna područja, kao što su zračne i hotelske predvorja. Dostupan je i na visini od 40-1 / 8 ”i na temeljima od 17” ili 30 ”. Montažne ploče, vijci i imbus ključevi uključeni.

Restoran Catering Namještaj Dvostruki kauč i šperploča Stol je dizajniran korištenjem materijala vrhunske kvalitete i napredne tehnologije, pod strogim nadzorom naših stručnjaka. To se uglavnom koristi u kafiću i restoranu namještaja i. Osmišljen je da zadovolji promjenjive zahtjeve i zahtjeve kupaca. Predstavljamo ovaj proizvod u različitim izvedbama i veličinama koje zadovoljavaju zahtjeve korisnika. On utjelovljuje karakteristike kao što je pjena visoke gustoće obložena kožom ili tkaninom. Zbog pjene visoke gustoće obložene kožom ili tkaninom. Uz primjenu napredne brusilice visoke preciznosti, automatske pile visoke brzine, uređaja za sušenje drva i druge opreme, ovaj proizvod nudi najbolju funkciju. Naša tvrtka je postigla , i ovaj proizvod je prošao,, i. Ovaj proizvod nudimo s prilagođenim uslugama. Proizvod je pokriven jamstvom. Što se tiče uputa za povratak, možete kontaktirati naš tim za naknadnu uslugu.


OUGUANXUAN FURNITURE nudi visok standard usluga uz konkurentnu cijenu. U SHENZHEN FURNITURE, naše obećanje je da se vaš proizvod za vas u pravodobno i uz najbolju moguću uslugu. Naši klijenti su nas prepoznali kao prijateljske, obrazovane, profesionalne i pristupačne stručnjake. Pozdravljamo priliku da citiramo vaš sljedeći projekt, bez obzira na veličinu, količinu ili materijal i radujemo se suradnji s vama.

Pitanja

1. Zašto je naša kvaliteta viša od drugih?

Prije svega, vjerujemo da je kvaliteta ključ da zadržimo dugu vezu, naša svrha je dugi posao. I imamo vlastiti QC tim, od direktora do tehničkog crtanja za prodaju, svi su iskusni profesionalci.

2.Da li pružiti uzorke?

Da, možemo osigurati većinu uzoraka proizvoda

3.Koliko će biti troškovi dostave?

To će ovisiti o veličini pošiljke i načinu dostave. Kada smo se raspitali o troškovima dostave, nadamo se da ćete nam dati detaljne informacije kao što su kodovi i količina, vaši povoljni načini otpremanja, (zrakom ili morem) i određenom lukom ili zračnom lukom.

4.Koliko pojedinosti trebam vam dati za ono što želim?

Trebamo materijal, količinu, veličinu, boje i druge posebne zahtjeve.


Hot Tags: kvadratni stol od nehrđajućeg čelika (30 '' visina stola), dobavljači, proizvođači, tvornica, veleprodaja, prilagođeni, izrađeni u Kini,
Par:ne Sljedeći:Okrugla stolna postolja od nehrđajućeg čelika (visina 30 '' tablice)

Upit

You Might Also Like