Mahogany Laminate Folding banquet stol Drvo zrno

Mahogany Laminate Folding banquet stol Drvo zrno

Ova višenamjenska stolna stolna ploča može se koristiti kao privremeno rješenje za sjedenje ili biti postavljanje za svakodnevnu uporabu. Preklopite noge ispod za jednostavnu prenosivost i pohranu. Koristite ga u hotelima, banketnim sobama, sobama za vježbanje i postavkama za seminare.

Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Mahagoni laminatni preklopni banket stol drvenog zrna

• Spremno za neposrednu uporabu

• 0,75 "debeli laminat

• Noge obložene sive boje

• Prepolaganje na pola s malim naporom

• Dizajniran za unutarnju i vanjsku komercijalnu uporabu

• Dokazano da je korisno u mnoštvu postavki, ovaj komercijalni razred tablica ne treba uvod. Njegova vrhunska konstrukcija čini svestranima za svakodnevnu upotrebu u visokom prometu komercijalnih okruženja. Sa debelim melankolinskim laminiranim mahagonom od 0,75 mm, potpuno složenim smeđim nogama podnožja obloženim prahom, dobivate kvalitetan stol za bankete koji se nadmašuje svim našim konkurentima.

• Ova višenamjenska stolna stolna ploča može se koristiti kao privremeno rješenje za sjedenje ili se postaviti za svakodnevnu upotrebu. Preklopite noge ispod za jednostavnu prenosivost i pohranu. Koristite ga u hotelima, banketnim sobama, sobama za vježbanje i postavkama za seminare.


Pitanja

1. Što ako postoji kvalitetan problem kada dobijemo robu?

Ako postoji problem kvantnosti kada unpackirate robu, možete snimiti slike za našu referencu, naš QC Dept. Provjerit ćemo problem i dati vam najbolja rješenja, na primjer, zamijeniti neke dijelove i pribor itd. Nadalje ćemo također poduzeti mjere za poboljšanje kvalitete u budućnosti.

2. Možete li napraviti dizajn za nas?

Da, imamo profesionalni dizajnerski tim koji ima bogato iskustvo.

3. Kako mogu biti sigurni u kvalitetu svog proizvoda?

Pošaljite ćemo HD fotografiju ili videozapis za vašu referencu na jamstvo kvalitete prije učitavanja.

4. Zašto je naša kvaliteta veća od ostalih?

Prije svega, vjerujemo da je kvaliteta ključ dugoročnog odnosa, a namjera je dugoročno poslovanje. I imamo svoj QC tim, od redatelja do tehničkog izvlačenja do prodaje, svi su iskusni profesionalci.


Hot Tags: mahagoni laminatni preklopni banket stol drva zrna, dobavljači, proizvođači, tvornica, veleprodaja, prilagođeno, made in China
Par:Metalni preklopni stol s bazom Sljedeći:Stol za zakivanje drva za preklapanje

Upit

You Might Also Like