Talijanski šarene umjetnosti stol od nehrđajućeg čelika

Talijanski šarene umjetnosti stol od nehrđajućeg čelika

Collezione Mona Broj proizvoda / articolo ABSTRAKT MONA | Tavolo quadrato Tipologia Tavolo quadrato in laminato Materijali u laminatu Dizajner Jonathan Lawes Anno Design 2019

Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Predložiti jedinstvene dizajne za elegantna okruženja je osobit karakter Diable: upravo iz tog stava, uvijek otvorenog za eksperimentiranje s kreatorima iz najrazličitijih disciplina, nastaje ova serija stvorena u suradnji s britanskim dizajnerom Jonathanom Lawesom. kreativni, Lawes je proučavao određenu grafiku za Mona tablice Diable, dva različita prijedloga na temelju karakteristične geometrijske i obojene linije njegovih nacrta, koje je primijenio na police monogamba stolova.

27

Jedan od dva modela ima prevalenciju nijansi crvene i također se igra oblicima bijele i tamno sive; u drugom dominiraju ružičasti tonovi plavih, sivih i bijelih tonova, koji su prilagođeni i modelima okruglog i kvadratnog formata, koji imaju za cilj uvesti u okruženje, kroz opremanje, dekorativni element grafičkog karaktera: u ugovornim prostorima taj se efekt umnožava potencijalnim suživotom različitih primjeraka, koji generira izvorni grafički krajolik.

28

Serija uključuje dvije verzije s okruglom policom, promjera 70 i 80 cm, plus model u kvadratnom formatu od 70 cm sa strane. Visina od 72 cm omogućuje vam da konfigurirate malu blagovaonicu, neformalno područje za piće. ili uredski prostor, ali i za korištenje stolova za rad ili učenje. Polica u fenolnom materijalu također omogućuje da se koristi u zatvorenom i na otvorenom.

28

Hot Tags: talijanski šarene umjetnosti stol od nehrđajućeg čelika, dobavljači, proizvođači, tvornica, veleprodaja, prilagođene, izrađene u Kini
Par:ne Sljedeći:Trg do okruglog stola s mramorom

Upit

You Might Also Like