Reclaimed Look Laminatni stolovi

Reclaimed Look Laminatni stolovi

Ovaj reciklirani laminatni stolni stol čini elegantan dodatak za sjedenje u restoranima, sobama za sastanke, kafićima itd. Dostupni u različitim dimenzijama, ove stolne ploče nude fleksibilnost u prilagodbi oblika i veličine prema vašim potrebama.

Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Reciklirani izgled laminiranih stolnih vrhova

• debljine 1 1/4 "

• Bijeli melaminski podupirač

• Dostupan u više veličina, oblika i završetaka

• Dizajniran isključivo za komercijalnu uporabu

• Jednostavno čišćenje i održavanje


Ovaj reciklirani laminatni stolni stol čini elegantan dodatak za sjedenje u restoranima, sobama za sastanke, kafićima itd. Dostupni u različitim dimenzijama, ove stolne ploče nude fleksibilnost u prilagodbi oblika i veličine prema vašim potrebama. Ova laminirana završna ploča temeljito je zaštićena od topline, vlage i ogrebotina. S izuzetnim dizajnom i obrtom, ovaj stol savršeno se pohvalio bilo kakvom estetikom.


Pitanja

1. Jeste li manuafacturer ili veletrgovac?

2. Gdje ste tržišta?

Naš namještaj je izvezen u mnoge zemlje kao što su Sjedinjene Države, Amerika, Kanada, Australija, Francuska, Arapski, Meksiko, Singapur, Malezija i tako dalje.

3. Zašto je naša kvaliteta veća od ostalih?

Prije svega, vjerujemo da je kvaliteta ključ dugoročnog odnosa, a namjera je dugoročno poslovanje. I imamo svoj QC tim, od redatelja do tehničkog izvlačenja do prodaje, svi su iskusni profesionalci.

4. Koliko će troškovi prijevoza biti?

To ovisi o veličini vaše pošiljke i načinu prijevoza. Kada se raspitate o troškovima dostave, nadamo se da ćete nas obavijestiti o detaljnim informacijama kao što su šifre i količina, vaša povoljna metoda otpreme (zrakoplovom ili morem) te vašu određenu luku ili zračnu luku.


Hot Tags: reclaimed izgled laminata tablice, dobavljači, proizvođači, tvornica, veleprodaja, prilagođeno, made in China
Par:Aluminijski rubni laminatni stol za prodaju Sljedeći:Stolne ploče od laminata s rubom T-kalupa

Upit

You Might Also Like