Stolni stol od nordijskog stila

Stolni stol od nordijskog stila

Moderni minimalistički nordijski stol za stolove od masivnog drva

Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Moderni minimalistički nordijski stol za stolove od masivnog drva

Stil: nordijski

Proces: slikanje

Bruto težina proizvoda: 5.0kg

Funkcija: Ostalo


1

2

5

4

Pitanja

1.Are ste tvornicu ili trgovačko poduzeće? Gdje si? Kako mogu posjetiti?

Mi smo tvornica. Naša tvornica smješta u Ganzhou City, Jiangxi, Kina. 45 minuta do zračne luke Ganzhou, 45 minuta do Ganzhou željezničke stanice. Mi ćemo vas pokupiti. Dobro došli u posjet!

2. Koje vrste predmeta možete proizvesti?

Specijalizirani smo za proizvodnju i razvoj mnogih vrsta hotela namještaja. Kao pouzdan proizvođač hotelskog namještaja isporučujemo namještaj za spavaće sobe u hotelu i njegove bočne dijelove kao što su vrata, sofe, stolice, namještaj u predvorju, namještaj za restorane, uredski namještaj i vanjski namještaj, itd.

3. Mogu li dobiti uzorke? Možete li mi pomoći s vlastitim dizajnom? Kako o naknadi za uzorak i vremenu uzorka?

Naravno. Imamo profesionalni razvojni tim za dizajniranje novih predmeta, te su napravili OEM i ODM stavke za mnoge kupce. Mi možemo razviti za vas prema vašoj ideji ili crtežu dizajna, također vam može dati profesionalne prijedloge kako bi vaš proizvod bio bolji.

Vrijeme uzorka je oko 7-15 dana. Naknada za uzorak naplaćuje se prema materijalu i veličini proizvoda. Obično je to oko 100-100 USD. Ali, obično, možemo povratiti kada je potvrda narudžbe.

4. Kako vaša tvornica radi u pogledu kontrole kvalitete?

Kvaliteta je naša kultura. Mi uvijek pridaju veliku važnost za kontrolu kvalitete od sirovine do otpremu. Naša tvornica je dobila ISO9001, ISO14001 i SGS certifikate.


Hot Tags: nordijski japanski stil masivnog drveta stol za blagovanje, dobavljači, proizvođači, tvornica, veleprodaja, prilagođeni, izrađeni u Kini
Par:Stolni orah Boja masivnog drveta Nordijska jednostavnost Sljedeći:Stolni stol od punog drveta Nordic Ash

Upit

You Might Also Like