Stol za obradu drveta od komercialnog drva

Stol za obradu drveta od komercialnog drva

Pino je popularan izbor za izradu trajnih stolova restorana. Uzorci zrna obilježeni su stolom vrhunskog borovog drveta. Dostupan u tamnom mahagoniju, ovaj stolni vrh savršen je dodatak za vrhunske prostore.

Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

TIP ODVODNJE GRADJEVNOG PODRUČJA

• Izrađena je od vrhunskog borovom šumom

• Ispitano i odobreno za komercijalnu uporabu

• Dostupan u bogatom tamnoj mahagoni

• Izbor dostupnih veličina

Pino je popularan izbor za izradu trajnih stolova restorana. Uzorci zrna obilježeni su stolom vrhunskog borovog drveta. Dostupan u tamnom mahagoniju, ovaj stolni vrh savršen je dodatak za vrhunske prostore. Poput naše kolekcije stolnih ploča od masivnog drva, ovaj stolić za borovu šumu testiran je i odobren za komercijalnu upotrebu.


Pitanja

1. Što ako postoji kvalitetan problem kada dobijemo robu?

Ako postoji problem kvantnosti kada unpackirate robu, možete snimiti slike za našu referencu, naš QC Dept. Provjerit ćemo problem i dati vam najbolja rješenja, na primjer, zamijeniti neke dijelove i pribor itd. Nadalje ćemo također poduzeti mjere za poboljšanje kvalitete u budućnosti.

2.Možemo li dobiti uzorak u početku?

Možemo vam ponuditi uzorke, tako da možete provjeriti kvalitetu u početku, ali uzorak troškova i isporuka će biti na vašem trošku.

3. Koliko će troškovi prijevoza biti?

To ovisi o veličini vaše pošiljke i načinu prijevoza. Kada se raspitate o troškovima dostave, nadamo se da ćete nas obavijestiti o detaljnim informacijama kao što su šifre i količina, vašu povoljnu metodu otpremništva, (zrakom ili morem) i vašu određenu luku ili zračnu luku.

4. Možete li napraviti dizajn za nas?

Da, imamo profesionalni dizajnerski tim koji ima bogato iskustvo.


Hot Tags: komercijalni grade stolarija za borovu šumu, dobavljači, proizvođači, tvornica, veleprodaja, prilagođeni, proizvedeni u Kini
Par:Industrijski stil restorana s metalnim nogama Sljedeći:Rustikalni stol od drva za borove šume

Upit

You Might Also Like